سردار مهدی ایرانمنش، مسئول دفتر فرمانده سپاه قدس، در مراسم شب شعر «در مکتب امام» گفت: آن چیزی که ما به سختی در آینه می بینیم را ایشان در خشت خام می دیدند. سال گذشته گفتم یک وقت که ما از دست شما عصبانی می شویم دعا می کنیم که شهید شوید؛ بعدش گفتم بعد از 120 سال. گفت چرا بعد از 120 سال؟ الآن شهادت من اثرگذار هست.
مسئول دفتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با تأکید بر سجایای اخلاقی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: وصیت نامه ای دارد که من آن را به عنوان منشور می دانم. قطعا این وصیت نامه در چهلمین روز شهادتش توسط خانواده ایشان انتشار داده می شود.
به گزارش خبرنگار جماران، سردار مهدی ایرانمنش، مسئول دفتر فرمانده سپاه قدس، در مراسم شب شعر «در مکتب امام» که شب گذشته(13 بهمن98) در حسینیه جماران به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، طی سخنانی گفت: خیلی از ما سردار سلیمانی را به عنوان یک فرمانده نظامی می شناسیم. ایشان در بسیاری از عملیات های دفاع مقدس به عنوان یک فرمانده طراح و عمل کننده بودند و بعد از آن ایجاد امنیت در شرق کشور و سپس در فرماندهی نیروی قدس از 15 بهمن ماه سال 76 تا 13 دی ماه سال 98 فرمانده نظامی بسیار توانمند در دفاع از حرم بودند. علاوه بر این، ایشان در زمینه های فرهنگی، هنری، رسانه، اجتماعی و عام المنفعه فعال بود و در نقش یک دیپلمات بین المللی با بزرگان کشورهای مختلف صحبت داشتند.
وی افزود: این روزها اوصاف زیادی از ایشان شنیده اید. ولی من که از نزدیک ایشان را دیدم تعبیرم این بود که «خستگی را خسته کرده بود». در مأموریت های خارج از کشور حدود 18 تا 20 ساعت از شبانه روز کار می کرد و جلسه می گذاشت؛ داخل کشور هم همین جور بود. حضور ایشان در محل کار قبل از طلوع آفتاب بود.
ایرانمنش ادامه داد: دفتر کار ما مزین به تصویر شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم شده است. محال بود حاج قاسم به دفتر وارد شود و عکس های شهدا را لمس نکند و تعدادی را نبوسد؛ و از آنها جهت شهید شدن استمداد نکند. اگر ما امروز بخواهیم از الگوی مدیریت جهادی نام ببریم، باید از حاج قاسم سلیمانی نام ببریم که واقعا نمونه ای بی نظیر از مدیریت جهادی بود. امروز در اکثر نقاط نبرد فرمانده می گوید بروید اما سردار سلیمانی در اکثر نقاط وارد می شد و می گفت بیایید. «أشداء علی الکفار و رحماء بینهم» بود. بسیار به فرزندان و خانواده شهدا عشق می ورزید. به محرومین واقعا توجه داشت. از اولین کسانی بود که بعد از زلزله بم در منطقه حاضر شد و با شهید کاظمی بسیاری از تجهیزات و کمک ها را به منطقه کشاندند و تا روز آخر کار آنجا بودند.
وی با تأکید بر اینکه سردار سلیمانی دلسوز مردم بود، اظهار داشت: سردار سلیمانی می گفت هرکس به من نامه داده را جواب دهید. یک روز گفتم بعضی از نامه ها مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است و شاید نتوانند کاری برای آنها انجام دهند. گفت من معمولا نامه ها را جواب می دهم و شما کاری نداشته باشید.
مسئول دفتر فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه سردار سلیمانی شهادت را با چشمان خودش می دید، تصریح کرد: آن چیزی که ما به سختی در آینه می بینیم را ایشان در خشت خام می دیدند. سال گذشته گفتم یک وقت که ما از دست شما عصبانی می شویم دعا می کنیم که شهید شوید؛ بعدش گفتم بعد از 120 سال. گفت چرا بعد از 120 سال؟ الآن شهادت من اثرگذار هست. گفتم نظام و مقام معظم رهبری، نهضت و مقاومت به شما نیاز دارد. گفت اثری که خون من الآن به خصوص در بین جوانان دارد در آینده نخواهد داشت؛ حتما برای من دعا کن که شهید شوم.
وی افزود: بارها هم در نوشته ها و هم در گفته های ایشان هست که «ان شاء الله من اربا اربا شوم». نامه ای را به ایشان دادیم که از سوی منافقین، رژیم صهیونیستی و آمریکا تهدید شده بود. وقتی نامه را خواند، زیرش نوشت که «ان شاء الله من به دست بدترین فرد دشمنان اسلام به شهادت برسم»؛ دیدید که به دست چه افرادی شهید شد.
ایرانمنش یادآور شد: واقعا نبود ایشان برای نظام بسیار گرانسنگ تمام شد. اما همان طوری که خود ایشان فرمودند، و ما واقعا به این اعتقاد داریم، اگر خون ایشان بیشتر از حضورش اثرگذار نباشد، کمتر از حضورش اثرگذار نیست؛ و خون ایشان حتما اثر خواهد گذاشت. یک وقتی اقدامات، جهاد، پیگیری ها و ممارست انسان به جایی نمی رسد و آنجا است که با جان و خونش این راه را ادامه می دهد. یعنی خون حاج قاسم ادامه راه است. ایشان شبی که از سوریه حرکت می کند که به سمت بغداد بیاید، نوشته ای دارد که در فضای مجازی زیاد منتشر شده که «خدایا مرا پاکیزه بپذیر». وقتی از بیروت خارج می شود، دوستان به نوعی می گویند که شما به بغداد نروید. سردار می گوید من دارم به مقتل خودم می روم.
وی با اشاره به تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: خدا مزد اخلاص ایشان را داد. اخلاص عجیب و تواضع بالایی داشت. در خیلی از نوشته های ایشان ما می گفتیم نام فرماندهی را بنویسید و ایشان خط می زد و همان «سرباز»، «سرباز اسلام» یا «سرباز ولایت» بنویسید. تأکید بسیاری در اطاعت و حمایت از ولایت داشت و همیشه جملات مقام معظم رهبری را فصل الخطاب می دانست. وصیت نامه ای دارد که من آن را به عنوان منشور می دانم. قطعا این وصیت نامه در چهلمین روز شهادتش توسط خانواده ایشان انتشار داده می شود.