علی اصغر جمعه ای جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود : در بعضی مواقع شاهد هستیم که نهاد های اجرایی مربوطه با بخش خصوصی همکاری مناسبی ندارند که این امر باعث دلسری فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در استان می شود.
وی اظهار داشت: این در حالی است که با توجه به رکود بخش اقتصادی و آمار بیکاری در سمنان، باید برای رونق کسب و کار و سرمایه گذاری فعالان اقتصادی فرش قرمز پهن شود.
جمعه ای ادامه داد: مشکلات پیش‌ روی واحدهای تولیدی و صنعتی با برنامه ریزی های منسجم و برگزاری کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید قابل حل است.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان با بیان این که، کمبود نقدینگی، مطالبات کارگری و بدهی معوق از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی سمنان است، ادامه داد: حدود 80 واحد صنعتی استان با مشکل بیمه ای و مالیاتی و حدود 200 واحد با مشکل تامین مواد اولیه مواجه است.
جمعه ای اضافه کرد: بااین که کارهای گسترده‌ای برای حل مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی استان انجام شده اما وضعیت واحدهای مورد بررسی بهبود نیافته و برخی از آن ها همچنان با مشکلاتی مواجه هستند.
رییس اتاق بازرگانی استان سمنان تصریح کرد : باوجود پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی، همچنان مشکلاتی در بخش صنعت سمنان وجود دارد و دیگر شاخص‌ها همانند بهره‌وری پایین، تحریم‌ها، نداشتن مدیریت اثر بخش و کارآمد باعث بوجود آمدن مشکلاتی دیگرشده است.
استان سمنان 2 هزار و 10 پروانه بهره برداری در بخش صنعت و معدن و بیش از 40 هزار بهره بردار در بخش های مختلف کشاورزی دارد، سهم اشتغال در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد و در کشاورزی بیش از 14 درصد و تولید ناخالص استان در حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
در سال 96 نرخ بیکاری در استان سمنان 8.9 درصد بود . با تحقق کامل ارایه تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی رونق تولید و اجرای طرح‌های اقتصادی در قالب تفاهم‌نامه های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انتظار می رود اشتغال افزایش و نرخ بیکاری در سمنان کاهش قابل توجهی یابد.
7339/6167
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.