به گزارش ایرنا، حسین رجبی چهارشنبه در نشست با پزشکان و پرستاران بیمارستان امام حسین (ع) افزود: در سال 95 تعداد پرونده های قصور پزشکی در شاهرود 35 فقره بوده و این تعداد در سال گذشته به 41 مورد رسیده بود.
دادستان شاهرود با تأکید بر ضرورت توجه به پیشگیری از وقوع جرم، تصریح کرد: فضای مجازی و رسانه ای شاهرود اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) را مورد انتقاد قرار می دهند در صورتی که بسیاری از مردم ازمشکلات کارکنان این بیمارستان مانند کمبود فضا و نیرو اطلاعی ندارند.
رجبی گفت: برای ارایه خدمات بیشتر و بهتر به مردم بنای تازه اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) با پیش بینی امکانات زیاد و بروزتر در حال ساخت است .
دادستان شاهرود اضافه کرد: فهرست قاضی های کشیک دادسرا ماهانه به بیمارستان های شهرستان فرستاده می شود ، در صورت نیاز پزشکان و پرستاران، برخورد قانونی با مجرمان احتمالی در 24 ساعت شبانه روز با یک تماس تلفنی انجام خواهد شد.
وی به افزایش توهین به کارمندان در سطح شهر اشاره و تصریح کرد: از آن جایی که توهین به کارمند دولت جرمی مشهود است، به نیروی انتظامی دستور داده شده فرد خاطی بازداشت شود. از سوی دیگر تعهد گرفتن از فرد خاطی برخورد مناسبی نیست چرا که ممکن است این جرم را در اداره دیگری انجام دهد.
همچنین در این نشست پزشکان و پرستاران بیمارستان امام حسین (ع) به بیان نظرات و مشکلات خود پرداختند.
جلوگیری از قطع برق مراکز درمانی به دلیل وارد شدن آسیب فراوان به تجهیزات به خاطر جوابگو نبودن برق اضطراری، برخورد قاطع با برهم زنندگان نظم اورژانس و تکمیل هرچه سریع تر ساختمان جدید اورژانس امام حسین (ع) از مهم ترین خواسته های آنان بود.
پزشکان همچنین از دیر رسیدن نیروهای پلیس در زمان تماس با 110 انتقاد کردند. به گفته آنان پس از ختم دعوا در بیمارستان، مأموران برای تشکیل پرونده به این محل مراجعه می کنند در حالی که می توان این کار را در کلانتری ها انجام داد.
به گزارش ایرنا ، بیمارستان امام حسین (ع) یکی از مراکز درمانی مهم شرق استان سمنان است که علاوه بر خدمات دهی به مردم شهرستان شاهرود و میامی به مصدومان حوادث رانندگی این منطقه نیز رسیدگی می کند.
شاهرود در میانه راه تهران - مشهد قرار گرفته و محورهای مواصلاتی آن سالانه شاهد رفت و آمد بیش از20 میلیون تن است که این حجم از تردد گردشگران و زایران امام هشتم (ع) حوادث رانندگی بسیاری را در این راه ها در پی دارد که مصدومان آن ها برای درمان به این بیمارستان منتقل می شوند.
مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از سه سال پیش ساخت کلینیک تخصصی و فوق تخصصی را آغاز کردند تا خدمات بهتر و بیشتری به بیماران اورژانسی ارائه دهند که اکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
براساس آماری که مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ارائه کرده اند سالانه به ازای هر نفر شاهرودی
به طور میانگین پنج تا 6 مراجعه به پزشک انجام می شود که بسیاری ازاین مراجعه کنندگان را مسافران ، مصدومان حوادث رانندگی و نیز برخی هموطنان ساکن در شهرستان های همسایه تشکیل می دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی - درمانی شاهرود هم چندی پیش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، از بهره برداری این مجموعه درمانی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح تحول سلامت، کلینیک ویژه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در پنج طبقه و با زیربنای سه هزار و 700 متر مربع در مراحل پایانی ساخت است.
رضا چمن با بیان اینکه در ماه های گذشته بیش از 40 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این طرح تأمین شده، افزود: برای اتمام و تجهیز آن بیش از 30 میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز است.
وی با تأکید بر نیاز مردم و دانشگاه به وجود این کلینیک در شهرستان شاهرود ، یادآور شد: این مجتمع دارای بخش های تصویر برداری پزشکی شامل رادیولوژی، سونوگرافی، سنجش تراکم استخوان، ماموگرافی و همچنین آزمایشگاه و داروخانه است.
چمن با بیان اینکه به بخش عمده ای از نیازهای خدمات درمان سرپایی کلینیکی و پاراکلینیکی در این مجموعه پاسخ داده می شود، اضافه کرد: علاوه بر این بخش های تخصصی و فوق تخصصی قلب، گوارش، روانپزشکی، پوست، عفونی، داخلی، چشم، ارتوپدی، جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب و سایر گروه ها دراین کلینیک پیش بینی شده است.
بیمارستان امام حسین (ع)، یکی از مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود سال 1373 در زمینی به مساحت 130 هزار متر مربع با زیربنای حدود25هزارو200 متر مربع در 2 طبقه ساخته شد.
این بیمارستان در شهریور 1378 با هشت اتاق عمل فعال، بخش ­های مختلف بستری و 313 تخت مصوب مورد بهره برداری قرار گرفته است و در طی فعالیت به مروربخش ­های بستری به 18 بخش و 395 تخت افزایش یافت.
این بیمارستان حدود 60هزار متر مربع فضای سبز دارد .
این مرکز به بالگرد ،دستگاه اکسیژن ساز مرکزی و دو دستگاه بی خطر ساز پسماند­های عفونی (اتوکلاو) مجهز است و داری سیستم تصفیه بیولوژیک فاضلاب به روش هواده سطحی بوده و پس از کاهش بار آلودگی و به حد استاندارد رساندن پساب خروجی فاضلاب تولیدی وارد شبکه فاضلاب شهری می گردد.
بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود اکنون دارای بخش ­های گوش و حلق و بینی، جراحی چشم، داخلی،جراحی عمومی، جراحی مغزو اعصاب، قلب و عروق، زنان و زایمان، اطفال، ارولوژی، ارتوپدی، نورولوژی، روانپزشکی، عفونی، نوزادان، دیالیز، ICU ,CCU ,NICU و نیز بخش ­های درمانگاهی و پاراکلینیکی می ­باشد.
همچنین بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود نخستین بیمارستان الکترونیک در کشور بوده و توانسته است ارزشیابی درجه یک عالی در 7 دوره متوالی سال ­های 1387- 1380را به دست آورد.
همچنین کسب عنوان بیمارستان دوستدار کودک،یکی از ده بیمارستان منتخب دوستدار ایمنی بیمار در کشور از دیگر افتخارات این بیمارستان است.
7359/6167
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.