غلامرضا حسنی غربا روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا مقدار اعتبار مورد نیاز برای احداث ایستگاه هواشناسی در این فرودگاه های استان را 14 میلیارد ریال اعتبار اعلام کرد.
استان سمنان 2 فرودگاه دارد.
وی بیان کرد : برای فرودگاه سمنان به منظور ساخت ساختمان و تجهیز ایستگاه هواشناسی هفت میلیارد ریال نیاز است که در شورای برنامه ریزی شهرستان سمنان مصوب شده است.
وی با اشاره به این که این اعتبار هنوز تخصیص نیافته است، اظهارداشت : در صورت تخصیص این اعتبار، مجموعه کامل ایستگاه هواشناسی فرودگاهی به همراه تجهیزات موردنیاز در سمنان ایجاد می شود.
مدیرکل هواشناسی استان سمنان با اشاره به فعالیت موقت ایستگاه هواشناسی در فرودگاه شاهرود تصریح کرد : این فرودگاه فاقد ساختمان ایستگاه هواشناسی است.
حسنی غربا اضافه کرد : کارشناسان هواشناسی در فرودگاه شاهرود، گام اول با امکانات و تجهیزات اولیه در یک مکان موقت حضور دارند تا ساختمان این مجموعه احداث شود.
وی تاکید کرد : ساحت ساختمان هواشناسی فرودگاه شاهرود پنج میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که هنوز مصوب نشده است و امور هواشناسی فرودگاهی در شاهرود با امکانات اولیه در حال انجام است.
این مسوول هواشناسی سمنان با اشاره به پیش بینی وضعیت هوا در هفته جاری، یادآور شد : از ابتدای هفته دمای هوا در بیشتر نقاط استان بین سه تا چهار درجه سانتی گراد کاهش یافت و این روند خنک شدن هوا تا سه شنبه در استان ادامه دارد.
مدیرکل هواشناسی سمنان ادامه داد : با شکسته شدن گرمای هوا، دمای شهر سمنان از 42 درجه سانتی گراد در روز جمعه و دیروز یکشنبه به 38 درجه کاهش یافت.
وی اضافه کرد : از روز سه شنبه تا پایانه هفته شاهد افزایش تدریجی دما خواهیم بود و دمای شهر سمنان در پایان هفته به 41 درجه سانتی گراد می رسد و شهروندان مانند هفته گذشته هوای گرمی را تجربه می کنند.
حسنی غربا با اشاره به وجود پدیده وزش باد در نقاط مرتفع استان در روزهای اخیر، افزود : روز یکشنبه وزش باد در بیشترین سرعت خود در بسطام و قلعه نوخرقان به 65 کیلومتر بر ساعت رسید.
مدیرکل هواشناسی سمنان یادآور شد : دیروز فولادمحله با 11 درجه سانتی گراد خنک ترین و ایوانکی با 40 درجه سانتی گراد گرمترین نقاط استان بودند.
وی رخداد پدیده های حدی یعنی تجربه شکستن بالاترین و پایین ترین دما در کنار ماندگاری گرما یا سرمای شدید چند روزه را از آثار تغییر اقلیم برشمرد و یادآور شد : مهمترین و بارزترین آثار تغییر اقلیم در این سال ها به صورت خشکسالی، افزایش دما، پایداری دما، افزایش پدیده های جوی و حدی و تغییرات ناگهانی دما خود را نشان داده است.
به گفته این مسوول هواشناسی بر اساس پیش بینی، متوسط دمای هوای تابستان 97 در استان بین نیم تا یک و نیم درجه سانتی گراد افزایش خواهد یافت.
بالاترین دمای تجربه شده در استان سمنان در حسینان شهرستان دامغان بوده که 48.6 درجه سانتی‌ گراد در تابستان سال 1393 به ثبت رسید.
6103/6026
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.