به گزارش ایرنا، آیت الله سیدمحمد شاهچراغی روز سه شنبه در اولین نشست شورای زکات استان در دفتر امام جمعه سمنان افزود: زکات در بین مردم به صورت شایسته تبیین نشده است و باید برای تبیین این فریضه الهی در بین مردم تلاش شود.
وی اظهارداشت : زکات از ارکان و اساس اسلام و پرداخت زکات جزو عبادت مالی است که مال را از حرام پاک می کند و موجب فقر زدایی در جامعه می شود.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: باید تلاش شود فرهنگ پرداخت زکات در بین مردم فراگیر شود.
سعید ناجی افزود : بازتاب و انعکاس موفقیت های نظام در بین مردم نقش غیرقابل انکاری در تشویق افراد برای پرداخت زکات دارد.
به گفته وی در سال گذشته در استان سمنان بیش از میزان تعهد زکات دریافت شد که تحقق این مهم نشان دهنده رویکرد خوب مردم نسبت به این فریضه الهی است.
وی تصریح کرد : گسترش پرداخت زکات به منزله گسترش و توجه به فرهنگ نوعدوستی، فقرزدایی، رفع محرومیت و کمک به همنوعان است و باید بیش از گذشته فرهنگ سازی برای پرداخت زکات مد نظر قرار بگیرد.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان گفت: پرداخت زکات در جامعه قریب است و باید برای فراگیر شدن این مهم تلاش کرد.
سید جواد رضوی با اشاره به این که، باید تبلیغ و ترویج برای احیای زکات در استان بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد، اظهارداشت: سال گذشته 92 میلیارد ریال در استان زکات دریافت شد که بیش از میزان تعهد این استان بود.
وی با بیان این که دریافت 71 میلیارد ریال زکات برای این استان در سال گذشته هدف گذاری شده بود، گفت: در سال 96 از محل زکات بیش از 10 هزار مورد خدمات به محرومان ارایه شد.
رضوی تهیه 60 مورد جهیزیه، 285 مورد هزینه کمک درمانی ، 35 مورد احداث مسکن، 476 مورد کمک تحصیلی، پنج هزار مورد کمک معیشت را برخی از خدمات ارایه شده از راه پرداخت زکات برشمرد.
به گزارش ایرنا، تعداد کل مددجویان کمیته امداد استان سمنان 24 هزار تن است و در سال هشت هزار مددجو به این اداره کل مراجعه حضوری دارند و سالانه یک هزار مددجو با استقلال مالی از طریق مهارت آموزی و اشتغال از چتر حمایتی کمیته امداد خارج می شوند.
6026/7342
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.