محمود قنبری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : در صورت فراهم شدن زیزساختهای لازم، بخش معدن می تواند 60 درصد بار اقتصادی در استان سمنان را به دوش بکشد.
در زمان حاضر دستکم 20 هزار تن در معادن سمنان به کار مشغول هستند.
وی با بیان این که این سمنان دارای غنی ترین پوسته شکل گیری موادمعدنی در کشور است، اظهارداشت : این استان با دارا بودن رتبه نخست ذخیره چندین مواد معدنی در کشور از ظرفیت های قابل توجهی برای کاهش آمار بیکاری برخوردار است.
قنبری اکتشافات سطحی را یکی از مشکلات معدنی استان برشمرد و تصریح کرد : بر اساس استاندارد جهانی باید عملیات اکتشاف مواد معدنی تا عمق 500 متری صورت گیرد در حالی که متوسط آن در سمنان تنها 10 متر است
معاون استانداری سمنان با بیان این که 40 درصد از واحدهای معدنی استان به دلیل کمبود آب، خام فروشی و نبود بازار فروش غیرفعال است، ادامه داد : فقط در 2 سال گذشته بیش از 10 واحد معدنی استان به دلیل کمبود آب تعطیل شد که باید با افزایش تولید آب این واحدها را به چرخه تولید بازگرداند.
وی تعداد افراد مشغول کار در واحدهای معدنی سمنان را دستکم 20 هزار نفر اعلام و اضافه کرد : چالش کمبود آب دلیل اصلی اجرایی نشدن طرح های توسعه ای بخش معدن این استان است.
به گزارش ایرنا، 40 درصد گچ، 60 درصد نمک ، 95 درصد سلستین، 95 درصد زئولیت، 15 درصد سولفات سدیم، 15 درصد زغالسنگ و 20 درصد کرومیت کشور در استان سمنان اکتشاف می شود.
40 نوع ماده معدنی و سالانه نزدیک به 16 میلیون تن مواد معدنی در استان بیش از700 هزار نفری سمنان استخراج می شود.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشاردهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.