سید محمدرضا هاشمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا تشکیل این شرکت تعاونی را در افزایش بیشتر تولید انگور موثر دانست و افزود : سالانه بیش از 70 هزار تن انگور در این شهرستان تولید می شود که این مقدار را با سرمایه گذاری دقیق و با برنامه کشت اصولی می توان به 150 هزار تن در سال رساند.
وی اظهارداشت : در منطقه بسطام در یک هکتار از اراضی کشاورزی سالانه 10 تن انگور برداشت می‌شود و در همین بخش 40 هزار کشاورز فعالیت دارد که ظرفیتی بسیار خوبی برای تولیدات محصولات کشاورزی است.
هاشمی یافتن زنجیره مزیت دار اقتصادی را نخستین مرحله در تولید و توسعه محصولات دانست و خاطرنشان کرد : شاهرود با داشتن مرکز تحقیقات کشاورزی و افراد متخصص بسیار در این حوزه باید در باره اصلاح محصولات، آبیاری و شیوه های نگهداری محصولات کشاورزی و باغی اقدام جدی تری داشته باشد.
فرماندار شاهرود با تاکید بر لزوم ارتقا بسته بندی محصولات کشاورزی در این شهرستان ، اضافه کرد: اگر صدها هزار تن هم انگور تولید کنیم اما نتوانیم آن را به شیوه صحیح بسته بندی نماییم، توان صادرات آن را نخواهیم داشت.
به گزارش ایرنا، شهرستان شاهرود 40 هزار هکتار زمین قابل کشت دارد که 15 هزار هکتار آن را باغ ها تشکیل می دهند.
هر سال حدود 160 هزار تن محصولات باغی در شاهرود تولید می شود که بیشتر آن محصول انگور است .زرد آلو با 35 هزار تن و سیب با 24 هزار تن در ردیف های بعدی تولید محصولات باغی شاهرود قرار دارند.
نبود صناع تبدیلی یکی از مشکلات فراروی بخش کشاورزی استان سمنان است که به تاکید کارشناسان باید برای این نیاز اساسی بخش اقتصادی استان تدابیر ویژه ای اتخاذ کرد.
6026/7339
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.