محمود قنبری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توافقنامه برجام، توجه خوبی به صنعت حمل و نقل به ویژه هوایی شده است که این رویکرد، گره بسیاری از مشکلات بخش گردشگری باز خواهد شد.
وی با بیان این که به بخش گردشگری در دولت تدبیر و امید توجه ویژه شده، اظهارداشت: رشد منطقی این بخش مرهون رفتار درست حاکمیت و رویکرد مناسب دکتر روحانی است.
وی خاطرنشان کرد: وجود اقامتگاه ها و هتل های مناسب و ایجاد امنیت خاطر برای گردشگران از الزامات اصلی برای ورود گردشگران به کشور و استان ها است.
قنبری تصریح کرد: وجود 19 کاروانسرا در اطراف این مسیر و تپه های تاریخی، سمنان را به استان ویژه ای تبدیل کرده است و به نوعی آن را قطعه با اهمیت در ایران و بهشت باستان شناسان، می نامند.
وی یکی از نگرانی های موجود در بخش گردشگری را افزایش گردشگران به کشور بدون برنامه ریزی برای ورود آن ها عنوان کرد و اضافه کرد: اگر ابزارهای لازم برای ورود گردشگران فراهم نباشد و بدون برنامه این افراد وارد کشور شوند، کشور پاسخگوی نیازهای آن ها نمی تواند باشد.
قنبری با بیان این که برای تحول زیرساختی نیاز به سرمایه گذاری است، گفت: ایجاد تحولات در این بخش با کمک بخش خصوصی میسر می شود و دولت در این راه می تواند برای سرمایه گذاران ایجاد انگیزه کند.
استان سمنان دارای بیش از هزار و 147 اثر تاریخی شناسایی شده است و تا کنون 718 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی این استان به ثبت ملی رسیده است.
649 اثر تاریخی استان سمنان شامل بنا، محوطه و تپه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دروازه ارگ سمنان، مسجد تاریخانه دامغان، مجموعه تاریخی بسطام، آرامگاه شیخ ابوالحسن خرقانی، مجموعه قصر بهرام گرمسار، بازار آرادان و کاروانسرای ده‌نمک از جمله آثار تاریخی ثبت شده در فهرست ملی است.
7339/6026
خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد **انتشار دهنده : جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.