علی اصغرمجد روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا مدت بهره برداری این طرح را 10 سال اعلام کرد و افزود : برای راه اندازی نیروگاه بادی دامغان بیش از 30 کارشناس آلمانی و 100 نیروی خلاق و دانش آموخته سمنانی همکاری دارند.
وی با بیان این که با نصب و راه اندازی این نیروگاه 30 درصد برق مصرفی بخش صنعت و خانگی دامغان تامین می شود ،گفت: براساس برآوردهای اولیه این طرح ظرفیت تامین برق بیش از پنج هزار مشترک بخش خانگی و 500 واحد صنعتی متوسط و کوچک را دارد.
فرماندار دامغان یادآور شد : حضور سرمایه گذاران کشور آلمان در دامغان برای راه اندازی نیروگاه بادی از دستاورد برجام است که آحاد مردم قدردان زحمات دولت تدبیر و امید هستند.
مجد خاطرنشان کرد : به دلیل وزش تندبادهای فصلی در دامغان این شهرستان ظرفیت قابل توجه ای در نصب و تجهیز نیروگاه های بادی را دارد و سرمایه گذاری در این بخش در افزایش رونق اقتصادی در منطقه بسیار تاثیرگذار است.
شهرستان دامغان بیش از 90 هزار نفر جمعیت دارد.
به گزارش ایرنا، در 6 ماه اول سال 96، نرخ بیکاری در استان سمنان 8.9 درصد و 3 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر بود و با تحقق کامل ارایه تسهیلات 9 هزار میلیارد ریالی رونق تولید و اجرای طرح‌های اقتصادی در قالب تفاهم‌نامه های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به تعداد 87 طرح با سرمایه گذاری 71 هزار و 510 میلیارد ریال در همایش‌های سرمایه‌گذاری این استان، انتظار می رود اشتغال افزایش و نرخ بیکاری در سمنان کاهش قابل توجهی یابد.
استان بیش از 700 هزار نفری سمنان یکهزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی دارد.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشاردهنده: جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.