علی اصغر مجد روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : 24 حلقه چاه غیر مجاز دیگر با دستور مراجع قضایی تا چند روز آینده تعیین و تکلیف می شود.
وی خاطرنشان کرد: از 976 حلقه چاه موجود در این شهرستان، 723 حلقه در کشاورزی، 76 حلقه در بخش آشامیدنی شهری و روستایی و 177 حلقه در بخش صنعت بهره برداری می شود.
وی با بیان این که سالانه 145 میلیون متر مکعب آب با 976 چاه‌های موجود در دامغان تولید می شود ، اظهارداشت : حفر چاه های غیر مجاز در چند سال گذشته به افت محسوس آب های زیرزمینی منجر شده است.
وی یادآور شد : اضافه برداشت‌ها آب از چاه ها سالانه منجر به افت 50 سانتی متر از سطح آب های زیرزمینی در دشت دامغان شده است.
وی به هوشمندسازی 348 حلقه چاه کشاورزی در شهر دامغان در سال 95 اشاره و اضافه کرد : از این تعداد 284 حلقه چاه در سال جاری هوشمند سازی شد.
مجد تصریح کرد : چالش کمبود آب در بسیاری از مناطق استان و دامغان فرابحرانی است و باید علاوه بر مدیریتی منسجم و قوی برای رفع اینگونه مشکلات ، صرفه جویی در مصرف انرژی مدنظر مردم قرار گیرد.
فرماندار دامغان افزود : انتقال آب خزر به عنوان تنها راه نجات استان سمنان باید مورد توجه قرار گیرد و اکنون کمبود آب ، سمنان را باچالش هایی مواجه کرده است.
میانگین سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 لیتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 لیتر است، در استان سمنان حدود یک میلیارد و 250 میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود که هفت درصد از آن به مصارف خانگی اختصاص دارد.
شهرستان دامغان بیش از 90 هزار نفر جمعیت دارد.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا یوسف نژاد ** انتشار دهنده :جانعلی فتحی
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.