مجید حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هزینه هر پنل خورشدی بیش از 400 هزار تومان است که 80 درصد هزینه را دولت و 20 درصد را عشایر بهره‌بردار پرداخت می کند.
وی به تفاهم نامه با فرمانداری ها برای همکاری در تهیه و تامین هزینه این پنل‌های خورشیدی اشاره کرد و یاد آور شد: توزیع این تعداد پنل خورشیدی با همکاری بخش دولتی و پرداخت بودجه میسر خواهد شد و پیش بینی می شود تا کوچ بهاره سال 97 بین عشایر استان سمنان توزیع شود.
وی، ذخیره 12 ساعت برق با قابلیت روشن کردن چهار لامپ پنج وات و شارژ تلفن همراه را از ویژگی های این پنل های خورشیدی بر شمرد و گفت: در صورت صرفه جویی، امکان تامین برق برای وسایل سرمایشی و گرمایشی هم با این پنل‌ها وجود دارد.
حسینی با اشاره به خشکسالی به دلیل کاهش بارندگی در بهار 96 گفت: کوچ عشایر استان سمنان به خاطر خشکسالی 15 روز دیرتر آغاز شد و همچنین زمان شیردوشی به تاخیر افتاد و تولید لبنیات نیز کاهش یافت.
وی تصریح کرد: برای جبران این خشکسالی آبی و مرتعی از محل تامین اعتبارات ماده 10 و 12 مقابله با خشکسالی، 27 میلیارد ریال تسیهلات به صورت قرض‌الحسنه برای تامین مواد اولیه دام به عشایر سمنان در حال پرداخت است.
مدیر کل امور عشایری استان سمنان با اشاره به اینکه در سال گذشته تولید گوشت عشایر استان 6 هزار تن بود، اظهار امیدواری کرد: با پرداخت تسهیلات در سال جاری تولید گوشت قرمز 15 درصد افرایش یابد.
عشایری استان سمنان شامل سه هزار و 181 خانوار و تعداد دام عشایری یک میلیون و 70 هزار راس دام سبک است، 11 شرکت تعاونی در قالب عشایر استان وجود دارد و عشایر استان 25 درصد از گوشت قرمز استان را تامین می کنند.
6103/7344 خبرنگار: امیرحسین کاشی منش ** انتشار دهنده: مصطفی دهقان
برای آگاهی از تازه‌ترین اخبار و رویدادها در استان سمنان به نشانی IRNASEMNAN@ کانال اخبار ایرنا سمنان مراجعه کنید.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.