خسرو فولادیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: طبق ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه کشور، ۱۰ روستای دامغان در فهرست برنامه ریزی برای دریافت سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی قرار گرفتند. 

وی ادامه داد: شورای راهبردی تدوین این سند با محوریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی‌ استان سمنان و عضویت دستگاه‌های اجرایی مرتبط دارای مأموریت در روستاها تشکیل شده است. 

فولادیان اضافه کرد: با تدوین سند توسعه و شناخت دقیق از توان روستاها، رویکرد نظام برنامه‌ریزی، تمرکز بر اقتصادمحوری و توسعه روستایی خواهد بود. 

وی اظهار داشت: این سند، به منظور سیاست‌های کلی نظام و در راستای اقتصاد مقاومتی تدوین می‌شود. 

فولادیان تصریح کرد: سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی پس از شناسایی و بهره برداری از ظرفیت‌های موجود در روستاها تدوین می‌شود که هدف آن در راستای ارتقای منزلت اجتماعی و ایجاد بستر لازم در جهت شکوفایی و پیشرفت عدالت محور روستاها است. 

وی خاطرنشان کرد: در این طرح، ظرفیت روستاها شناسایی و توسعه آن‌ها به سمت و سویی حرکت می‌کند که در این طرح به آن پرداخته شده است. 

فولادیان گفت: در تدوین این سند همه مزیت‌های اقتصادی روستا شامل کشاورزی، صنعت، معدن، خدمات و گردشگری، مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان دامغان بیان کرد: در سال های ۹۶ و ۹۷، برنامه ریزی لازم برای تدوین سند توسعه ۳۱ روستای هدف شهرستان انجام شد که تاکنون سند توسعه ۱۹ روستا تصویب و بقیه روستاها در حال شناسایی است. 

شهرستان دامغان دارای ۱۲۱ روستا است که از این تعداد ۷۹ روستا بالای ۲۰ خانوار است. این شهرستان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

سالانه ۵ هزار روستا در کشور، از طرح سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی بهره مند می‌شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.