مهدی صمیمیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: پراکنش آثار تاریخی ثبت شده بیشتر مربوط به روستاهای شهرستان‌های دامغان، میامی و گرمسار است.

وی ادامه داد: روستاهای استان سمنان دارای تعداد زیادی بناهای تاریخی، قلعه و امامزاده مربوط به دوره‌های مختلف تاریخ از دوره پیش از اسلام گرفته تا زمان قاجار است، اما از تعداد زیادی اثر تاریخی ارزشمند ۳۰۰ اثر ثبت ملی شده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان بیان کرد: میراث فرهنگی غنی و کهن ایران به نسل امروز به ارث رسیده و نباید به این امانت جفا و بی‌احترامی شود، در ۴۰ سال گذشته به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت از بناهای تاریخی به عنوان اصالت و هویت ایرانیان اقدامات خوبی انجام شده و در ادامه مسیر دهیاری‌ها و شورای اسلامی روستاهای استان سمنان آمادگی همکاری برای حفاظت از بناهای تاریخی در روستاها را دارند.
وی تصریح کرد: اعضای شورای اسلامی و دهیاران روستاها می توانند کمک بزرگی برای افزایش سطح حفاظتی از مناطق تاریخی در معرض خطر حفاری و غارت آثار باشند، اما استفاده از ظرفیت مشارکت منوط به اطلاع رسانی و آموزش مردم روستاها در این زمینه است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت : گردشگری در کنار صنعت، از محورهای توسعه استان انتخاب شده و حفظ بناهای تاریخی مقدمه‌ای بر رونق گردشگری است و اکنون ۳۹ روستای استان سمنان به عنوان روستاهای هدف گردشگری انتخاب شدند.

۴۶ هزار خانوار با جمعیت ۱۴۲ هزار تن در بیش از ۵۴۹ روستای استان سمنان زندگی می کنند. سمنان دارای ۳۰۸ روستای برخوردار از شورای اسلامی است و ۲۵۷ روستای استان هم دهیاری دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.