مهدی بندر آبادی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به الگوی برنامه ریزی و پیشرفت منطقه ای ۳۱ شهرستان منتخب براساس الگوی ملی اسلامی- ایرانی پیشرفت، افزود: در این طرح شهرستان ها در دو بخش کم برخوردار و توسعه نیافته، و آسیب های اجتماعی مورد مطالعه قرار گرفتند که میامی جزء شهرستان های این فهرست است.

وی به اقدام های انجام شده طرح توسعه ای میامی در استان سمنان اشاره و بیان کرد: تهیه سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی، برنامه پیشرفت فرهنگی و اجتماعی روستایی و برنامه راهبری و عملیاتی توسعه پایدار اقتصادی، از جمله اقدامات انجام شده برای تحقق این مساله است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سمنان ادامه داد: سند توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی برای ۱۶ روستای شهرستان میامی موضوع ماده ۲۷ قانون برنامه ششم توسعه توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان انجام شد.

وی با بیان اینکه شهرستان میامی از ظرفیت های بالای معدنی و کشاورزی برخوردار است، تصریح کرد: برنامه های راهبردی و عملیاتی توسعه پایدار اقتصادی در بخش های کشاورزی و صنعت و معدن این شهرستان تهیه شده تا زمینه اشتغال را برای شهروندان و روستاییان آن فراهم کند.

بندرآبادی، به اولویت بندی طرح های اقتصادی با محوریت بخش خصوصی در میامی اشاره و خاطرنشان کرد: فرصت های سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی و پیگیری مشکلات احتمالی به منظور تسریع در بهره برداری تعیین و احصا شده است.

معرفی ۹ طرح اقتصادی به وزارت کشور

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری سمنان با بیان اینکه شهرک صنعتی کالپوش آماده کلنگ زنی است، یادآور شد: ۹ طرح منتخب اقتصادی در بخش های صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری به وزارت کشور معرفی شده است.

وی تاکید کرد: احداث شهرک تخصصی معدن در میامی در مرحله مکان یابی است و ۲۰ درصد تسهیلات در بخش های مختلف اقتصادی به این شهرستان اختصاص یافت.

بندرآبادی افزود: ۲۲۷ میلیارد ریال به ۸۱ طرح در شهرستان میامی از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری به منظور رونق اقتصادی و اشتغالزایی پرداخت شد.

میامی در شرق استان سمنان، با ۲ بخش مرکزی و کالپوش با ۴۹ روستا بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۸ درصد آنها در روستاها به کشاورزی، باغداری و دامداری اشتغال دارند.

از آنجا که ۸۸ درصد جمعیت این شهرستان روستایی هستند و به کار کشاورزی و دامداری اشتغال دارند، حدود نیمی از سال را بیکار هستند، ساخت واحدهای فرآوری در اشتغال و درآمد بیشتر آنها تأثیرگذار خواهد بود. شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارش‌های جوی مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان بوده و در تولید چند محصول مانند چغندرقند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.

در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم و آبی می‌رود. سطح باغ‌های این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار بوده و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگر محصولات تولید می‌شود.

۹۸۹۱/۶۱۰۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.