اسفندیار عزیزی روز چهارشنبه به مناسبت ۹ مرداد روز اهدای خون در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: میانگین شاخص خون دهی در کشور از هر یک هزار نفر ۲۷ نفر است که این رقم در استان سمنان ۴۸ نفر از یک هزار نفر است.  

وی با اشاره به مراجعه ۱۰ هزار و ۷۶۴ نفر برای اهدای خون در سه ماه نخست امسال، بیان کرد: هشت هزار و ۵۶۴ نفر از این افراد موفق به اهدای خون شدند.

عزیزی ادامه داد: ۶ هزار و ۸۴۸ نفر از این افراد نیز اهداکنندگان مستمر هستند و بقیه افراد اهداکنندگان مرتبه اول هستند.

اهدای خون در سمنان سه درصد افزایش داشت

مدیرکل انتقال خون استان سمنان ابراز داشت: یکهزار و ۷۶۴ نفر در سه ماه نخست امسال برای اهدای خون به پایگاه‌های خون‌گیری استان سمنان مراجعه کردند که نسبت سال گذشته سه درصد افزایش داشته است.

عزیزی تعداد مراجعه کنندگان استان سمنان به منظور اهدای خون به نیازمندان در سال گذشته را ۴۴ هزار و ۵۳۲ نفر عنوان و بیان کرد: از ۳۵ هزار و ۶۴ مراجعه کننده در سال گذشته خون‌گیری شد که ۲۸ هزار و ۸۱ نفر از آنان، اهداکنندگان مستمر بودند.  

مدیرکل انتقال خون استان سمنان با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۴ نفر از اهداکنندگان در سال ۹۷ را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: ۳۳ هزار و ۱۷۰ نفر از اهداکنندگان خون در استان سمنان در سال گذشته، مرد بودند.

۲۹ درصد اهداکنندگان برای اهدای پلاسما تمایل داشتند

عزیزی ادامه داد: در سال گذشته ۳ هزار و ۷۴۰ نفر پلاسما اهدا کردند که ۲۹ درصد جمعیت اهداکنندگان را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه بیماری ها، عمل های جراحی و حوادث، نیاز به خون به منظور توزیع بین بیمارستان ها و مراکز درمانی را در فصل تابستان بیشتر می کند، گفت: بیماران نیازمند به خون، زندگی خود را مدیون اهداکنندگان خون به ویژه اهداکنندگان مستمر هستند.

میانگین سنی اهداکنندگان خون در سمنان ۳۷ سال است

مدیرکل انتقال خون استان سمنان با اشاره به اینکه میانگین سنی اهداکنندگان خون در سمنان ۳۷ سال است، اضافه کرد:  داوطلبان اهدای خون باید حداقل ۱۸ و حداکثر ۶۰ سال و حداقل ۵۰ کیلوگرم وزن داشته باشند.

وی ضمن قدردانی از مشارکت مردم، بر استمرار امر خداپسندانه اهدای خون تاکید کرد و گفت: تمام پایگاه های ثابت در استان سمنان آماده دریافت خون از شهروندان، مسافران و گردشگران هستند.

در مرداد سال ۱۳۵۳ شمسی سازمان انتقال خون ایران با هدف سامان بخشیدن به وضع آشفته خون رسانی و به منظور ترویج فرهنگ اهدا، تهیه و تأمین خون و فرآورده های سالم و مطمئن و رایگان برای رفع نیاز بیماران نیازمند، به خصوص مبتلایان به تالاسمی، هموفیلی و لوسمی به وجود آمد. از آن تاریخ به بعد، سالروز تأسیس این سازمان در نهم مرداد ماه، به عنوان روز اهدای خون نام گذاری شده است.

۹۸۹۱/۷۴۰۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.