امیر خلیلی خواه روز  سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: انباشت روزانه ده‌ها تن زباله در شمال شهرستان مهدیشهر یک چالش اساسی است که فعالان اقتصادی می توانند در راه‌اندازی نیروگاه بازیافت زباله و زباله‌سوز در استان سرمایه گذاری کنند و در رفع این چالش مشارکت کنند.

وی خاطر نشان کرد: دستگاه‌های اجرایی سمنان از اجرای طرح‌هایی که به توسعه و رونق استان منجر شود استقبال می کنند و شرکت‌های خارجی با وجود محدودیت‌ها می توانند در بخش بازیافت و راه‌اندازی نیروگاه زباله‌سوز در استان اعلام آمادگی کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان با بیان اینکه شرکت‌های اتریشی در مزایده اتحادیه اروپا برای اجرای طرح‌های بازیافت زباله در ایران برنده شدند، افزود: با این وجود، فعالان اقتصادی شایسته برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در این بخش در استان به شمار می روند.

خلیلی خواه تصریح کرد: ظرفیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان سمنان برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی بی‌نظیر است و دولت در کنار فعالان‌اقتصادی است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: راهکار کاهش آمار بیکاری حمایت از فعالان اقتصادی است و  دستگاه‌های اجرایی استان برای اجرای طرح های توسعه‌ای و اقتصادی در استان همدل هستند.

فقدان برنامه ریزی اصولی برای ساخت نیروگاه زباله‌سوز به منظور جلوگیری از انتقال و انباشت روزانه ۹۰ تُن زباله خانگی از استان مازندران به روستاهای فولاد محله و اَگَره در مرز استان‌های مازندران و سمنان، طبیعت بکر شمال شهرستان مهدیشهر را تهدید می کند.

استان سمنان حدود ۲ هزار و ۱۰ پروانه بهره‌برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود ۲۲ درصد است.

۷۳۳۹/۶۱۰۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.