به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی شامگاه چهارشنبه در آیین نکوداشت آیت الله عباسعلی اختری در شهرستان سرخه افزود: مسلمان باید در برابر نعمت های خدادادی شکر گزار بوده و نکوداشت هایی شخصیت های دینی و تجلیل از ارزش های دینی به نوعی شکرگزاری به درگاه خداوند متعال است.
رئیس شورای عالی زکات کشور گفت: هویت ملی کشور، توسط شخصیت های برجسته و شاخص تقویت می شود.
وی با اشاره به ویژگی های شاخص و نمونه این شخصیت ملی اظهار داشت: ماهیت هویت ملی مردم یک کشور، با نکوداشت ارزشی شخصیت های برجسته آن شکل می گیرد.
وی افزود: بشریت همواره مدیون شخصیت ها و عالمان بزرگی است که با دانش، تخصص، ایمان و تقوای خود، برای توسعه و ارتقاء فرهنگ هر جامعه تلاش می ‌کنند.
رییس شورای عالی زکات کشور بیان داشت: افرادی که به عنوان یک شخصیت شاخص اجتماعی، برای تحول در جامعه گام بر می دارند فراتر از عناوین منطقه ای، دستگاهی و سیاسی متعلق به تمام جامعه بشری هستند.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی گفت: این بزرگان با اقدام های موثر خود، تفکرها و اندیشه های ارزشی، فرهنگ شاخص و هویت یک جامعه را تبلیغ و ترویج می کنند و برگزاری مراسم هایی از این دست با هدف معرفی آن ها به نسل های آینده کشور ضروری است.
تقوی خاطر نشان کرد: بلند آوازه کردن این گونه شخصیت ها، با برگزاری از این دست برنامه های نکوداشت، هویت ملی یک جامعه را ارتقا داده و آن ها را به تمامی جهان معرفی می کند.
وی به تلاش های ارزنده آیت الله اختری در دوران زندگی این عالم برجسته اشاره داشت و گفت: نقش وی در مبارزات روشنگرانه قبل از انقلاب و پشتیبانی از ولایت فقیه و حفظ آرمان های نظام پس از ‌پیروزی انقلاب در عرصه های مختلف کشور بسیار پرنگ و تاثیرگذار است.
به گزارش ایرنا، آیین نکوداشت آیت الله عباسعلی اختری با حضور وی، احمد همتی نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، ائمه‌ جماعات استان، خانواده و همشهریانش در سالن فرهنگسرای باران سرخه برگزار شد.
آیت الله اختری اهل سرخه در سال ۱۳۱۸ در تهران چشم به جهان گشود و پس از پایان تحصیلات کلاسیک و اخذ دیپلم در سال ۳۷ وارد حوزه علمیه قم شد.
وی تحصیلات خود را در مدرسه عالی شهید مطهری، برهان شهر ری و حوزه علمیه آیت الله میلانی در مشهد مقدس ادامه داد تا اینکه در سال ۱۳۵۴ به دلیل مبارزات انقلابی و سخنرانی های روشنگرانه، توسط ساواک دستگیر و به مدت ۸ ماه شکنجه های سنگین را تحمل کرد.
این‌ مبارز انقلابی پس از آزادی نیز به مبارزات انقلابی خود ادامه داد و مجددا سه ماه مانده تا ‌پیروزی انقلاب توسط ساواک دستگیر و تا پیروزی انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۲ بهمن ۵۷، در زندان بود.
پذیرش مسئولیت های متعدد از‌ جمله قاضی حقوقی دیوان عالی کشور، کمیته انقلاب اسلامی شیروان و مدرسه عالی اراک در ابتدای انقلاب و امام جمعه سمنان، نماینده مردم مشهد در دومین دوره مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهر ری، عضو شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور، نماینده مردم تهران در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی و ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس در کارنامه کاری وی به چشم می خورد.
9891م/7408
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.