بر پایه پژوهشی جدید، افرادی که قبلا کرونا گرفته اند، اما واکسن نزده اند، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند.
جی پلاس، به نقل از اسکای نیوز، بر پایه پژوهشی که به تازگی منتشر شده است، افرادی در گذشته به کرونا مبتلا شده اند، اما واکسن کووید-۱۹ را نزده اند، بیشتر در معرض ابتلای مجدد به این ویروس در مقایسه با افراد دیگری که واکسن زده اند، قرار دارند.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت؛ این پژوهش که روز جمعه منتشر شد، بیان میدارد افرادی که واکسن کووید-۱۹ را دریافت نکرده اند، بیشتر در معرض ابتلای دوباره در مقایسه با افرادی هستند که واکسن زده اند.
در این پژوهش که نتایج آن در پایگاه «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» آمریکا (CDC) منتشر شده، آمده است: واکسیناسیون حفاظت بالاتری نسبت به ابتلای پیشین به کووید-۱۹ ایجاد میکند.
در گزارشی که در پایگاه مرکز کنترل و پیشگیری آمریکا منتشر شده است، بیان میکند: بر اساس پژوهشی که درباره ابتلا به کووید-۱۹ در ایالت کنتاکی، میان افرادی که قبلا به «کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲» (SAR-CoV-۲) مبتلاشده اند، نشان میدهد افراد واکسینه نشده، در مقایسه با افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند، احتمال بیشتری دارد تا دوباره به کرونا مبتلا شوند.
اطلاعات به دست آمده از این پژوهش نشان میدهد واکسن کووید-۱۹ محافظت بیشتری از «صرف ایمنی طبیعی» و حتی ابتلای قبلی فراهم کرده و به جلوگیری از ابتلای دوباره کمک میکند.
«روشل والنسکی» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا در این باره گفت: اگر شما قبلا به کووید-۱۹ مبتلا شده اید، لطفا واکسن بزنید. این پژوهش نشان میدهد شما احتمال دارد در صورتی که واکسینه نشده باشید، دوباره مبتلا شوید. واکسن زدن بهترین راه برای برای حفاظت خود و اطرافیان تان است؛ خصوصا اکنون که گونه مسریتر دلتا در حال انتشار در سراسر کشور است.
این پژوهش که در ژوئن ۲۰۲۱ روی ساکنان ایالت کنتاکی که ابتلای پیشین به کرونا داشتند، به انجام رسید، نشان داد افرادی که واکسینه نشده اند، ۲/۳۴ برابر افرادی که به طور کامل واکسینه شده اند، احتمال ابتلای بالاتری دارند.
در این پژوهش، ۲۴۶ فرد بالغ از ایالت کنتاکی که در ماههای مه و ژوئن سال جاری میلادی بار دیگر به کرونا مبتلا شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. این افراد در سال گذشته میلادی (۲۰۲۰) نیز به کرونا مبتلا شده بودند.
این پژوهش از آن سو اهمیت دارد که افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شده اند، گاهی اوقات میپندارند که ضرورتی نیست تا واکسن بزنند؛ چرا که آنها ایمنی لازم را دیگر در برابر کووید-۱۹ به دلیل ابتلای سابق شان دارند؛ حال این پژوهش خلاف این مسأله را نشان میدهد.