ناهید کامکار روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون نسبت پرستار به تخت در مراکز بیمارستانی زنجان در مقایسه با کشور و استان های دیگر وضعیت بهتری دارد که با کارهایی این رقم ارتقا خواهد یافت.
وی اظهار کرد: هم اکنون برای ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده گروه پرستاری آرایش پرستاران در برخی بخش های مراکز درمانی شناسایی شده که این مهم به رضایتمندی مراجعه کنندگان منجر خواهد شد.
کارشناس مسئول دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام گرفته 150 نفر از نیروهای پرستاری که بیشتر آنها را نیروهای طرحی تشکیل می دهند طی سال جاری جذب مراکز درمانی استان خواهند شد که این مهم خدمات نرم پرستاری را به 1.3 دهم خواهد رساند.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات خدمات رسانی به بیماران بویژه جنس مردان این بود که توسط پرستاران زن انجام می گرفت که این مهم با بکارگیری نیروهای مرد در سال های گذشته تاحدود زیادی برطرف شده است.
کامکار افزود: بر این اساس در زمان حاضر 25 درصد نیروهای پرستاری شاغل در مراکز بیمارستانی را مردان و 75 درصد دیگر را زنان تشکیل می دهند که این روند تا حدودی رضایتبخش است.
وی بیان کرد: با توجه به ازدحام بالای مراجعه کنندگان به اورژانس های بیمارستانی لزوم برقراری نیروی پرستاری مردان و زنان به نسبت مساوی ضروری است و اثر بخشی بهتری را بدنبال دارد.
کارشناس دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: دستمزد پرستاران نیز با توجه به سختی کار در سال های گذشته روند مناسبی داشته اما در مقایسه با دیگر مشاغل همسطح فاصله وجود دارد و به این مهم باید بیش از گذشته توجه شود.
کامکار خاطر نشان کرد: در سال های اخیر به آموزش پرستاران توجه ویژه ای شده تا جایی که این گروه شغلی موظفند در سال پس از گذراندن مطالب آموزش ویژه و کسب رتبه قبولی مشغول بکار شوند.
به گفته این کارشناس، هم یکهزار و 800 پرستار در مراکز بیمارستانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زنجان مشغول بکار هستند که یکهزار نفر معادل 61 درصد به شهر زنجان اختصاص دارد.
7320/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.