به گزارش ایرنا، اسدالله درویش امیری روز چهارشنبه در دومین جلسه ستادبازآفرینی شهری پایدار زنجان افزود: در شهر زنجان بیش از 20 هزار قطعه زمین معطل وجود دارد که عده ای در تلاش هستند 700 هکتار به محدود استحفاظی شهری اضافه کنند در شرایطی که این میزان زمین ساخته نشده در حوزه شهری وجود دارد و باید احیا و مجوز ساخت وساز صادر شود.
وی اظهار کرد: شهرها و سکونتگاه های شهری ثروت و سرمایه ملی کشور بشمار می رود، زیرا خدمات عمومی در کنار هم قرار گرفته و تبدیل به شهر شده است.
استاندار زنجان با بیان اینکه در سه دهه گذشته غفلت هایی داشتیم که باید جبران شود، خاطرنشان کرد: در این مدت به سمت توسعه شهری حرکت کردیم و از سرمایه در اختیار خود استفاده نشده است.
درویش امیری ادامه داد: اگر در توسعه شهری اصول مهندسی حاکم بود، نباید بافت ناکارآمد و سکونتگاه غیررسمی داشتیم.
وی تاکید کرد: مشارکت همه دستگاه های اجرایی باید به منظور ارتقای کیفیت زندگی ساکنان در مناطق بافت فرسوده و ناکارآمد باشد و این نیازمند همت جدی همه دستگاه ها است.
استاندار زنجان با بیان اینکه اقدام مشارکت باید با محوریت ستاد بازآفرینی شهری انجام شود، افزود: برای تخصیص سهمی از یکهزار و 500 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده در بودجه 97 باید با استناد و منسجم حرکت کنیم تا از این ظرفیت بهترین استفاده را داشته باشیم.
درویش امیری به بافت های تاریخی و قدیمی شهرها اشاره و اضافه کرد: در بسیاری از کشورها بافت های تاریخی تبدیل به ثروت ملی شده که باید به این مساله عمیق و دقیق پرداخته شود.
وی ادامه داد: در نتیجه بی توجهی و عدم رسیدگی به بافت تاریخی این مکانها مصیبتی برای شهرها شده است و از طرفی نیز میراث فرهنگی با منابع اندک نتوانسته برای احیای این بافت ها اقدامی کند.
استاندار زنجان گفت: در سلطانیه که شهری تاریخی است نیز مردم و میراث بلاتکلیف هستند و نمی توانند فعالیتی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، بافت های فرسوده استان زنجان در شهرهای ابهر، قیدار، خرمدره و زنجان است که 180 هزار و 757 نفر شامل 20 درصد از جمعیت استان در آن زندگی می کنند.
این بافت های فرسوده یکهزار و 102 هکتار در چهار شهرستان بیان شده است.
7325/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.