به گزارش ایرنا، فریدون هاشم نژاد روز سه شنبه در شورای آموزش وپرورش شهرستان طارم افزود: اگر در این شورا برنامه ریزی های صحیحی انجام گیرد خروجی های موثر و اساسی در جامعه بدست می آید.
این مسئول، همکاری آموزش وپرورش برای توسعه گردشگری شهرستان طارم را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: احداث مجتمع و اردوگاه فرهنگی در طارم می تواند با جذب فرهنگیان از سراسر کشور جهت اقامت کوتاه مدت موجبات توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان را فراهم آورد.
رئیس شورای آموزش وپرورش طارم کسب عناوین مختلف علمی، هنری، ورزشی و آموزشی دانش آموزان و معلمان این شهرستان را قابل تقدیر دانست و گفت: تمام این موفقیت و پیروزی ها بواسطه زحمات، برنامه ریزی ها و عقبه آموزشی قوی مدیران آموزش و پرورش است که مطمئنا در آینده نیز این موفقیت ها با حمایت دولت در شهرستان ادامه دار خواهد بود.
وی افزایش نرخ رشد جمعیت در شهرستان طارم را نیازمند توسعه زیرساختها خواند و اظهار کرد: با احداث و فعال کردن واحدهای تولیدی، نواحی صنعتی و توسعه صنعت گردشگری در شهرستان طارم می توان از مهاجرت جوانان و خانواده ها جلوگیری کرد و باعث افزایش جمعیت در این شهرستان شد.
هاشم نژاد، از شبکه بهداشت و درمان طارم خواست در جلسه بعدی شورای آموزش و پروش دورنمایی از نرخ رشد جمعیت این شهرستان را در 10 سال آینده ارائه دهد تا در برنامه ریزی های این شورا مورد استفاده قرار گیرد.
فرماندار طارم ضمن اشاره به فرارسیدن سالروز آزادسازی خرمشهر و رشادتهای رزمندگان اسلام در عملیات بیت المقدس، فتح خرمشهر را پیام آور عزت و استقامت ملت ایران دانست و از همگان خواست تا با نصب بنر در مبادی شهرها و روستاها و سر در مدارس و اجرای برنامه های ویژه یاد این ایام را زنده نگه داشته و ادامه دهنده راه شهدای گرانقدر انقلاب باشند.
امام جمعه شهر آب بر (مرکز شهرستان طارم) نیز در این جلسه گفت: ماه مبارک رمضان بواسطه نزول قرآن در این ماه و رهنمودهای والای این کتاب آسمانی در بحث تربیت و آموزش نظم با آموزش و پرورش وجه اشتراک دارد.
حجت الاسلام علی صادقی پور با اشاره به خصوصیات ماه مبارک رمضان از نگاه پیامبر اکرم(ص) افزود: رمضان یک ماه و زمان مشخصی است که ثواب اعمال در آن زیادتر و دروازه های خیر برای طالبان آن گشوده می شود، بنابراین همه اعمالی که در این ماه مبارک انجام می دهیم مورد قبول خداوند متعال واقع می شود.
وی، تعطیلات تابستانی برای دانش آموزان مدارس را بهترین فرصت برای برنامه ریزی مدیران آموزش و پروش در جهت تقویت معنویت و فرهنگ دینی برشمرد و تصریح کرد: ضروری است در این تابستان دانش آموزان رها نشوند و اوقات فراغت فرصتی مغتنم برای تقویت فرهنگ دینی و جذب حداکثری جوانان و نوجوانان و تلاش برای بصیرت افزایی در جامعه است.
برگزاری کلاسهای تقویتی تابستانی در مرکز شهرستان، عدم تغییر در نرخ واحدهای درسی ترم تابستان و ارائه گزارشی از دورنمای نرخ رشد جمعیت در سالهای آینده شهرستان طارم در جلسه بعدی، از مصوبات مهم این شورا بود.
در شهرستان طارم حدود هشت هزار دانش آموز در 152 مدرسه مشغول به تحصیل هستند که 829 نفر فرهنگی در قالب ستاد و صف وظیفه آموزش این دانش آموزان را بر عهده دارند.
9886/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.