به گزارش ایرنا رحیم حسنی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین تعدادی از تولید کنندگان اسب کرد اعلام کردند زمان جشنواره در فصل کشش (جفتگیری) بوده بنابراین امکان حضور وجود ندارد.
وی با بیان اینکه تصمیم به تعویق افتادن زمان جشنواره زیبایی اسب کرد از سوی کمیته جشنواره فدراسیون سوارکاری گرفته شد، اظهار کرد: برگزاری این جشنواره به بعداز ماه مبارک رمضان موکول شد تا هر چه با شکوه تر و در شان و منزلت اسب کُرد برگزار شود.
به گزارش ایرنا، این جشنواره که برای نخستین بار در زنجان برگزار می شود قرار بود هفت اردیبهشت جاری در باشگاه المپیک، روبروی دهکده سبز واقع در ابتدای جاده زنجان - تبریز، انجام شود.
همچنین قرار بود جمعه/ 31 فروردین امسال/ نیز مسابقه سوارکاری استقامت 25 کیلومتر با نظارت فدراسیون سوارکاری ایران در 'باشگاه سوارکاری میثم' شهر زنجان واقع در پشت شرکت پارس سوئیچ، نرسیده به روستای 'زرنان' برگزار شود که بنا به شرایط جوی حاکم بر استان، به تعویق افتاد.
رئیس هیات سوارکاری استان زنجان از برگزاری 'دومین همایش ملی صنعت اسب ایران' در زنجان خبر داد و گفت: این همایش 6 اردیبهشت امسال با همکاری اکثر اساتید دانشگاه های کشاورزی ایران، فدراسیون سوارکاری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره کل ورزش و جوانان، اداره کل دامپزشکی و هیات سوارکاری در دانشگاه زنجان، واقع در ابتدا جاده قدیم زنجان - تبریز، برگزار خواهد شد.
حسنی تصریح کرد: نخستین همایش ملی صنعت اسب ایران، حدود 6 سال پیش در گیلان برگزار شد که هیچ مقاله و مستنداتی از آن در دست نیست.
وی افزود: هدف از این همایش علمی نمودن این صنعت، ایجاد فرصت برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی، پژوهشی و اجرایی و برقراری ارتباط هرچه بیشتر بین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران، مالکان و فعالان این صنعت به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاهی و صنعتی، است.
وی ادامه داد: 'ذخایر ژنتیکی و اصلاح نژاد، تغذیه و فیزیولوژی اسب و سوارکاری، اسبدوانی و صنعت کورس، نگهداری و پرورش اسب، ورزش قهرمانی، قوانین و مقررات، حرکت شناسی و بیومکانیک سوارکار، دوپینگ، قرنطینه و بیماری های هشدار دهنده مدیریت بهداشتی باشگاه ها و مراکز پرورش اسب، تولید مثل اسب، تلقیح مصنوعی انتقال جنین'، ازجمله محورهای فنی و تخصصی این همایش است.
حسنی افزود: 'اسب و سوارکاری در اسلام، در هنر، شعر و ادب فارسی، اسب های بومی ایران، جایگاه و ابعاد فرهنگی و اجتماعی آن، احکام و قواعد سوارکاری در فقه اسلامی، همگانی کردن ورزش سوارکاری، اخلاق ورزش سوارکاری از محورهای فرهنگی و اجتماعی و واردات و صادرات، توریسم و گردشگری، مدیریت، سازماندهی و باشگاه داری سوارکاری، صنایع وابسته و اشتغال، تولید منابع ملی پایدار (جذب اسپانسر)' نیز محورهای اقتصادی این همایش می باشد.
رئیس هیات سوارکاری استان زنجان، گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی داوری، نعلبندی و تغذیه اسب نیز از برنامه های جانبی این همایش خواهد بود.
6084/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.