امامعلی دادخواه روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: چهارشنبه آخر سال از جمله سنت های باستانی ایرانیان بشمار می رود که می توان هم به عنوان فرصت و یا تهدید به آن نگاه کرد.
وی اظهار کرد: آئین های مربوط به چهارشنبه اخر سال نشاط اجتماعی و شادابی را درجامعه افزایش می دهد و تحقق این مهم در گرو جلوگیری و کاهش آسیبهای ناشی از استفاده مواد محترقه خطرناک است.
دادخواه خاطرنشان کرد: آئینهای مختلفی در ایران باستان به بهانه های مختلفی برای افزایش و نشاط اجتماعی مردم برگزار می شد که در حال حاضر بیشتر انها به بوته فراموشی سپرده شده است.
این عضو شورای شهر اسلامی شهر زنجان ادامه داد: هم اکنون محلات قدیمی شهرها از بین رفته اند و حتی ارتباطات اجتماعی ، همبستگی و سرمایه اجتماعی و از طرفی اعتماد متقابل به یکدیگر در جامعه کاهش یافته وبرگزاری آئین های از قبیل چهارشنبه آخرسال و عید نوروز این خلاء بوجود آمده را تا حدود زیادی برطرف می کند.
وی اظهار کرد: این در حالی است کشورهای دیگر آئین ها و سنت های دیرینه ای ندارند اما به بهانه های مختلف برای افزایش و شادابی در جامعه مراسم برگزار می کند ودرکشورمان ازفرصت های بوجود امده استفاده چندانی نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: برای ایجاد و تقویت هویت ملی مشترک باید عموم مردم را با برگزاری چنین هایی مراسم های باستانی تشویق کرد و می توان با مدیریت بهتر نیز آسیب های ناشی استفاده از مواد محترقه را نیز کاهش داد.
به گزارش ایرنا، سال 95 تعداد 111 نفر '85 مرد و 26 زن' بر اثر انفجار مواد محترقه مصدوم شدند که 91 نفر از این مصدومان به صورت سرپایی در محل درمان شدند و 20 نفر نیز به بیمارستان منتقل و بستری شدند و بیشترین ناحیه آسیب دیده نیز مربوط به چشم، صورت و دست بود.
71 نفر از مصدومان در شهرستان زنجان، 18 نفر در شهرستان ابهر، 12 نفر در شهرستان خرمدره، 6 نفر در شهرستان طارم، سه نفر در شهرستان ایجرود و یک نفر نیز در شهرستان خدابنده، دچار حادثه شده بودند.
در سال 94 نیز تعداد 103 نفر در سطح استان زنجان بر اثر حوادث چهارشنبه آخر سال از نواحی مختلف بدن مصدوم شده بودند.
7320/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.