حمایت بسیاری از سرمایه­های افراد خیر برای ساختن مجموعه­ای از نیازهای یک جامعه اسلامی مثل مساجد و مدرسه ها صرف می­شوند. در این میان افرادی نیز وجود دارند که به فعالیت­های خیرخواهانه ای می‌پردازند که در جهت توسعه منابع ورزشی در کشورمان حرکت می‌کنند.
چند سالی هست که خیرین در حوزه ورزش هم فعال شدند و به ساخت سالن‌ها و سازه­های ورزشی بزرگ و کوچک می‌پردازند و حتی به ارائه خدمات ورزشی در بسیاری از نقاط کشورمان کمک می‌کنند، به گفته رئیس گروه نظارت فنی بر اماکن ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان در حال حاضر حمایت‌ها و کمک‌های خیرین در پروژه­های ورزشی استان بسیار مناسب بوده است.
«محسن عبادی» با اشاره به جزئیات کمکهای خیران در ساخت و تکمیل پروژه­های ورزشی که در سال جاری به بهره­برداری رسیده است، می­گوید: در سال جاری خانه کشتی ابهر با اعتبار 350 میلیون تومان، سالن چند منظوره در روستای سفیدکمر از توابع ایجرود با هزینه یک میلیارد تومانی، سایت تیراندازی با کمان در مجموعه انقلاب زنجان با هزینه 400 میلیون تومان و سایت تیر و کمان ابهر با اعتباری 30 میلیون تومان توسط خیران استان به بهره­برداری رسیده­ است.
وی می‌افزاید: در مجموع یک میلیارد و 780 میلیون تومان از سوی خیران زنجانی برای ساخت 4 پروژه اماکن ورزشی استان که امسال به بهره­برداری رسیده پرداخت شده است. در سال جاری نیز فقط پروژه سالن ورزشی چند منظوره نصیرآباد ابهر از محل اعتباری استان با اعتبار یک میلیارد تومان افتتاح و به بهره­برداری رسیده است.

20 پروژه نیمه تمام
هم اکنون 20 پروژه ورزشی نیمه تمام از اعتبارات ملی و استانی در استان زنجان وجود دارد که از این طرح‌ها چند مورد پروژه‌های ملی بوده که شامل استخر بین­المللی 50 متری، خانه فرهنگ جوانان و سالن 3 هزار نفری ابهر است که پروژه‌های بزرگی محسوب می‌شوند و بقیه در حد سالن‌های ورزشی و زمین‌های رو باز است.
عبادی می‌افزاید: در حال حاضر از 36 میلیارد اعتبارات ملی و استانی تنها 20 درصد از اعتبارات استانی تخصیص یافته است و در صورت این تخصیص اعتبارات پروژه­های نیمه­تمام که برخی از آنان چند سالی از کلنگ­زنی­شان میگذرد، تکمیل می‌شود.
پروژه­های نیمه تمام از اعتبارات ملی
به گفته رئیس دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه 10 پروژه با اعتبار ملی نیمه­تمام در استان وجود دارد، اظهار می­کند: خانه فرهنگی جوانان زنجان، استخر قهرمانی 50 متری زنجان، سالن 3 هزار نفری ابهر، استخر سرپوشیده صائین قلعه، سالن چند منظوره گیلان کشه طارم از جمله پروژه‌هایی هستند که که با اعتبارات ملی تکمیل خواهند شد. همچنین تکمیل استخر سرپوشیده هیدج، چمن مصنوعی محمود آباد خدابنده، چمن مصنوعی زرین اباد خدابنده، سکوی تماشاچی ایجرود، سکوی تماشاچی سلطانیه و سالن ورزشی در روستای ویر سلطانیه از پروژه­های نیمه­تمام ورزشی در استان هستند که باید تامین اعتبار شوند.
وی ادامه می­دهد: در سال جاری 14 میلیارد تومان برای پروژه­های عمرانی اداره کل ورزش و جوانان استان از اعتبارات ملی که از سوی وزارت خانه ورزش و جوانان در نظر گرفته شده که تاکنون مبلغی از آن تخصیص نیافته و امیدواریم تا تیرماه سال آینده پرداخت شود.

پروژه­های نیمه تمام از اعتبارات استانی
به گفته رئیس دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان استان در سال جاری 36 میلیارد تومان اعتبارات استانی و ملی برای پروژه­های عمرانی ورزش استان در نظر گرفته شده که 14 میلیارد از اعتبارات ملی بوده که بقیه 22 میلیارد تومان از کل اعتبارات مصوب استان زنجان است که برای تکمیل پروژه­های نیمه تمام هزینه می‌شود.
وی با اشاره به تعداد پروژه­های نیمه‌تمام که از اعتبارات استانی تکمیل خواهند شد، ادامه می‌دهد: در حال حاضر سال چند منظوره سهرین در شهرستان خدابنده، سالن کشتی خدابنده، سالن باستانی خدابنده، زمین چمن مصنوعی گرماب خدابنده، سالن چند منظوره دیزج اباد زنجان، خوابگاه ورزشکاران زنجان، استادیوم 15 هزار نفری زنجان، استخر سرپوشیده سلطانیه، تکمیل سالن ژیمیناستیک زنجان از پروژه­ها و اماکن عمرانی ورزش استان است که با اعتبارات استانی تکمیل خواهند شد.
محسن عبادی ادامه می­دهد: تعمیر و تجهیز اماکن ورزشی استان نیز از اعتبارات استانی تامین میشود و در حال حاضر 20 درصد از 22 میلیارد تومانی از اعتبارات استانی که برای پروژه­های ورزشی در نظر گرفته شده تخصیص یافته است.
نظارت بر پروژه­های ورزشی
در تکمیل پروژه­های عمرانی ورزش استان نظاراتی از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان مبنی بر استحکام و استاندارد کافی پروژه انجام می‌شود که رئیس دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان استان در این باره می­گوید: نظارات ما بر پروژه­ها و اکامن عمرانی به دو صورت کارگاهی و عالیه است که بازرسی کارگاهی بر عهده مشاوران اداره ورزش و جوانان استان و نظارت عالیه با شدت بیشتری توسط مشاوران و نظارت فنی این اداره بر اماکن ورزشی انجام می‌شود.
در برخی از موارد نیز باشگاههای استیجاری در استان وجود دارد که سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان زنجان درباره نظارت به این اماکن می­گوید: 150 تا 200 متر مربع مساحت استاندارد هر باشگاه ورزشی است که قبل از اخذ پروانه مساحت و طول و عرض و ارتفاع دیوارهای باشگاه مورد نظارت اداره کل ورزش و جوانان استان قرار می­گیرد تا برای استفاده از استاندارهای کافی فضای ورزشی برخوردار باشد.

افزایش باشگاه‌ها در وسط شهر
جواد سالک می­گوید: بیشتر افراد برای اخذ پروانه برای ایجاد باشگاه‌های ورزشی در وسط شهر به اداره ورزش و جوانان استان مراجعه می­کنند و این در حالیست برای صدور پروانه فعالیت فاصله استاندارد هر باشگاهی حداقل 500 متر است و با تعداد کثیری از مراجعه کنندگان برای فعالیت در این منطقه معضلی برای دیگر باشگاه‌داران است.
وی اظهار می­کند: در برخی از شهرک‌های اقماری زنجان کمبود باشگاه‌های ورزشی وجود دارد که ما به افرادی که متقاضی اخذ پروانه باشگاه هستند پیشنهاد می­کنیم به این مناطق که اکثریت ساختمانها مسکونی بوده مراجعه و فعالیت کنند.
سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان در پایان مشارکت و حمایت‌های پایین ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی با اداره کل ورزش و جوانان استان ابراز نارضایتی داشت و گفت: در حال حاضر کمبود اعتبارات و همچنین مشارکت پایین ادارات و شرکتها از مشکلات اداره ورزش و جوانان استان است که انتظار می رود مشارکت و حمایت ادارات و شرکتهای دولتی و غیردولتی از این ادره بیشتر از قبل شود.
7312/8068
دریافت: حسن اکبری** انتشار دهنده: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.