به گزارش خبرآنلاین،  اسداله درویش امیری در دومین جلسه مجمع هم اندیشان توسعه زنجان، با اشاره به اشتغال 47 هزار نفر در مراکز تولیدی و صنعتی استان، اظهار کرد: این میزان از افراد مشغول به کار در مراکز تولیدی و واحدهای صنعتی، حاکی از رونق کسب و کار در استان زنجان است که البته باید با برنامه ریزی های مناسب، بتوان برای افراد بیشتری در استان، فضای کسب و کار فراهم نمود.

وی از موافقت دولت به منظور احداث و راه اندازی 4 نیروگاه با ظرفیت تولید 2200 مگاوات برق و با اعتباری بالغ بر 2 میلیون یورو در زنجان خبر داد و در خصوص طرح دو خطه کردن راه آهن زنجان-تهران، یادآور شد: برای اجرای این طرح به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های استان، تاکنون بیش از 250 میلیارد تومان هزینه شده است.

مقام عالی اجرایی استان از صدور موافقت اصولی به ارزش 10 هزار میلیارد تومان جهت سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن استان طی سال گذشته و 6 ماهه اول سالجاری خبر داد و گفت: با تمامی اقدامات صورت گرفته، استان در بخش سرمایه ‌گذاری در حوزه صنعت، معدن و تجارت، رتبه چهارم کشور و در بخش سرمایه ‌گذاری خارجی، رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده است.

استاندار زنجان پرداخت تسهیلات جهت اشتغالزایی را از دیگر اقدامات دولت در استان دانست و اضافه کرد: در سال گذشته، تسهیلاتی به مبلغ 1150 میلیارد تومان در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی، مسکن، خوداشتغالی و مقاوم سازی مسکن روستایی به متقاضیان پرداخت شده و در 6 ماهه اول سالجاری نیز 325 میلیارد تومان تسهیلات از منابع بانکی و ۷۵ میلیارد تومان هم از محل طرح رونق به واحدهای صنعتی و تولیدی به منظور اشتغالزایی اختصاص یافته است.

درویش‌ امیری به وضعیت صادرات استان اشاره کرد و گفت: بر اساس آمارهای اعلام شده میزان صادرات از گمرک استان در 6 ماهه اول امسال، 141 میلیون دلار بود که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 89 درصد افزایش یافته است. همچنین صادرات کالاهایی که در استان تولید شده و از گمرک سایر استان ها صادر می شود، در 6 ماهه اول امسال، 215 میلیون دلار بود که این رقم نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 36 درصد افزایش داشته است.
وی به رشد صادرات استان در کشور و در مقایسه با سال ‌های گذشته پرداخت و تصریح کرد: تا قبل از سال ۹۴، سهم استان از صادرات کل کشور، ۰.۸۵ درصد بود که این رقم هم اکنون به ۱.۲۶ درصد رسیده است.
مقام عالی اجرایی استان، با بیان اینکه استان در زمینه مواد مصرفی، هیچ‌گونه وارداتی ندارد، اضافه کرد: میزان واردات استان در ۶ ماهه اول سالجاری، ۱۶۷ میلیون دلار بوده که این میزان واردات در زمینه ‌های مواد خام برای تولید و یا ماشین ‌آلات جهت راه‌اندازی واحدهای جدید می‌باشد. همچنین سهم استان زنجان از واردات کل کشور، ۰.۷ درصد است.
درویش امیری، به اقدامات صورت گرفته در قالب طرح رونق اقتصادی در استان اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای این طرح، 362 میلیارد تومان از مالیات‌ واحدهای تولیدی استان که عمدتاً معوق سال های گذشته بودند، تقسیط شد و 35 میلیارد تومان مالیات برخی از مؤدیان مالیاتی، مورد بخشش قرار گرفت.

استاندار زنجان خاطرنشان کرد: میزان درآمد استان از طریق مالیات در 6 ماهه اول سالجاری، 360 میلیارد تومان بود.
گفتنی است مبلغ 721 میلیارد تومان، درآمد مالیاتی استان برای کل سال مصوب شده و برای سال آینده نیز مبلغ 775 میلیارد تومان پیشنهاد خواهد شد.

 

46
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 775157
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.