اصغر بیات روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اطلاعات بر اساس اعلام وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، که آموزش و پرورش زنجان کمترین نرخ باز ماندگی در این گروه سنی را دارد.
بر اساس آمار سرشماری سال گذشته، بیش از 139 هزار کودک 6 تا 14 ساله در استان زندگی می کنند.
در گزارش اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نرخ باز ماندگی در گروه سنی 6 تا 14 سال در کل کشور 2.61 درصد اعلام شده است.
بیات اضافه کرد: نیروی انسانی متعهد، توسعه عدالت آموزشی، اجرای مطلوب برنامه انسداد مبادی بی سوادی، اطلاع رسانی مناسب موضوع تحصیل این گروه سنی به مسئولان و حداکثر پوشش تحصیلی از جمله علت های موفقیت آموزش و پرورش در این حوزه است.
معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان شناسایی و جذب حداکثری دانش آموزان را برای آموزش و پرورش مهم توصیف کرد و گفت: به همین علت نیروی لازم برای پوشش تحصیلی بازماندگان به مناطق مورد نیاز تامین شد.
وی به علت های ترک تحصیل دانش آموزان اشاره و تصریح کرد: موانع اقتصادی و فرهنگی، ازدواج زود هنگام دختران و نبود امکانات برای دانش آموزان با نیازهای ویژه از جمله علت های بازماندن از تحصیل در زنجان می باشد.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جدید 2هزار و 436 آموزشگاه فعال در مقاطع مختلف تحصیلی و 15 هزار معلم پذیرای دانش آموزان استان هستند.
سال گذشته استان زنجان بیش از 179 هزار دانش آموز داشت.
امسال نزدیک 17 هزار نفر دانش آموز کلاس اول ابتدایی وارد سیستم آموزشی این استان شده اند.
3216/6085
خبرنگار: سجاد کریمی ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.