علی محمودی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به اجرای سند توسعه روستایی به صورت نمونه در 33 روستای استان اشاره کرد و افزود: ملاک انتخاب این روستاها از این قرار بود که آنها از حداکثر شاخص های زیر ساختی، جمعیتی و تولید محصولات راهبردی برخوردار باشند.
وی ادامه داد: از هر بخش شهرستاهای استان 2 روستا به عنوان نمونه برای اجرای سند توسعه روستایی انتخاب شده که مطالعات اولیه پیرامون پتانسیل ها و زیرساخت ها، شرایط مختلف روستا و ارزیابی شرایط اقتصادی خانوار در آنها انجام شده است.
محمودی اظهار کرد: برای سرمایه گذاری در ظرفیت های شناسایی شده در روستاها، از طریق معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، وام های ارزان قیمت برای واحدها و طرح های اقتصادی حایز شرایط تعلق می گیرد.
به گفته مدیرکل امور روستایی استانداری زنجان ترویج انجام فعالیت های اقتصادی، استقرار و راه اندازی برخی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی از دیگر طرح های پیش بینی شده در سطح روستاهای نمونه است.
مدیرکل امور روستایی استانداری زنجان با بیان اینکه جابجایی جمعیت روستایی به شهرها غالبا برای تامین معیشت است، گفت: اگر روستاییان به لحاظ اقتصادی و معیشتی تامین شوند، دست به مهاجرت به شهرها نمی زنند و مسایل و معضلات شهری ایجاد نمی شود.
به گزارش ایرنا، هم اکنون حدود 381 هزار نفر معادل 37.5 درصد از جمعیت زنجان در 935 روستای این استان ساکن هستند.
استان زنجان 935 روستای دارای سکنه دارد که از این تعداد 730 روستا بالای 20 خانوار هستند.
7312/6085
خبرنگار: حسن اکبری ** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.