به گزارش ایرنا، آذر منصوری شامگاه چهارشنبه در ستاد مرکزی حجت الاسلام حسن روحانی در شهر زنجان افزود: دولت یازدهم ناممکن را ممکن کرد، موفقیت آن در سیاست داخلی فراتر از انتظار بود و در عرصه سیاست خارجی همین که اجماع جهانی علیه ایران را شکست و پرونده آن را از شورای امنیت خارج و تهدید را از سر ایران برداشت، بزرگترین خدمت به ایران بود.
وی گفت و گوها را یکی از محاسن انتخابات دانست و گفت: شهروندان ایرانی با قرار گرفتن در کنار هم آنچه در کشور در حال وقوع است را نقد و بررسی و مهمترین بستر را برای آگاهی بخشی، پرسشگری و پاسخگویی در فاصله بین انتخابات ها فراهم می کنند.
منصوری با بیان اینکه انتخابات پیش رو برای ما مهم است، اظهارکرد: هر انتخابی برای شهروندان که مدافع حقوق شهروندی هستند و اصلاحات را راهبردی برای تحقق دمکراسی و مردم سالاری سازگار با دین می دانند مهم به شمار می رود.
وی ادامه داد: انتخابات فرصتی بی بدیل، بی نظیر و تعیین کننده برای اثر گذاری رای تک تک شهروندان در تعیین سرنوشت خودشان است.
منصوری اظهارکرد: در دل هر انتخاباتی قدرت های سیاسی از جمله مجلس شورای اسلامی، دولت مستقر، شوراهای اسلامی شهر و روستا و مجلس خبرگان رهبری شکل می گیرد و به تناسب ساختار حقوقی کشورها انتخابات در تعیین رویکرد حاکم بر قدرت سیاسی در نهادهای منتخب دمکراتیک نقش تعیین کننده ای دارد.
منصوری افزود: در مقطعی گفتیم دولت ها به عنوان قوه مجریه نقشی در حد تدارکات چی دارند، حداقل طی هشت سال قبل از دولت یازدهم ثابت شد دولت در ایران نه تنها این نقش را ندارد، بلکه نقش آن بسیار تعیین کننده است به دلیل اینکه اگر دولتی که پس از انتخابات ایجاد می شود توسعه گرا و با رویکرد مبتنی بر عقلانیت باشد، چرخ توسعه در کشور را به حرکت در می آورد، از رفتارهای تنش زا، رفتارهای ماجرا جویانه و به دور از تدبیر جلوگیری می کند، اما در کنار این اگر دولتی روی کار بیاید که مخالف توسعه و در مسیر ضد توسعه حرکت کند، نتایج آن را می بینیم.
منصوری با بیان اینکه تفاوت دولت ها را دیده ایم، اظهار کرد: ممکن است در نتیجه انتخابات دولتی روی کار بیاید که مخالف دمکراسی و مردم سالاری باشد و با همه ظرفیت های دمکراتیک مقابله کند، دیدیم دولتی که با همه احزاب و گروه های سیاسی مخالف بود، چنین رویکردی در دنیای امروزی در راستای توسعه سیاسی نیست.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ادامه داد: دولتی که موافق توسعه سیاسی باشد الزامات این توسعه را فراهم می کند، دولتی که معتقد به توسعه اقتصادی با رویکرد مبتنی بر عقلانیت باشد و توسعه سیاسی را به موازات توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ببیند، بهترین فرصت و موقعیت فراهم می کند تا از ظرفیت های کشور برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده کند.
منصوری تاکید کرد: قرار نیست با رای ندادن ها معجزه ای رخ دهد هر جریان سیاسی و جامعه ای که نسبت به این ظرفیت بی توجه و از آن استفاده نکرده و شعارآن عدم شرکت و بی تفاوتی نسبت به انتخابات بوده و با ژست روشنفکری تصور کرده رای ندادن موجب حفظ این ژست می شود، نتیجه طولانی مدت آن متوجه جوامع بوده و به مراتب اثرات منفی بیشتری داشته است.
او با تاکید بر اینکه نتیجه انتخابات برای ما بسیار مهم است، افزود: چرا که ممکن است خروجی منتهی به روی کار آمدن دولتی باشد که قانون و قانونمداری شعار اصلی آن باشد و یا دولتی روی کار بیاید که قانون را ابزار کاری برای توجیه خود بداند و معتقد است وقتی فقر به خانه ای وارد شود رویکرد مبتنی بر توانمند کردن مردم است نه صدقه دادن و تقویت زیرساخت هایی است که تک تک شهروندان را در کوتاه مدت و بلند مدت تامین کند.
وی تاکید کرد: دولت روحانی انتخاب بین بد و بدتر نیست دولت یازدهم در این مقطع تاریخ تنها گزینه اصلاح طلبان برای انتخاب است چرا که بزرگترین خطری که کشور ما را تهدید می کند افراط گرایی، خشونت و تروریسم می باشد که منطقه پیرامون را احاطه کرده است، اگر دولتی روی کار بیاید که عملکرد و سابقه آن در این مسیر باشد وضعیت ایران نیز همانند وضعیت دیگر کشورهایی خواهد شد که امروز مردم آن آرزوی ساعتی آرامش را دارند.
منصوری خاطرنشان کرد: از دولت روحانی دفاع می کنم، چرا که طی چهار سال روند مخرب هشت سال دولت مدافع جریان مقابل در کشور را مستقر کرده بود، متوقف کرد که در سیاست خارجی و داخلی اگر چهار سال گذشته متوقف نمی شد مشخص نبود ایران امروز در چه جایگاهی قرار می گرفت.
وی با بیان اینکه تحریم ها از سال 89 عملیاتی و بر علیه ایران اجرایی شد، گفت: آمار نشان می دهد از سال 87 رشد اقتصادی ایران به منفی یک درصد رسیده بود، تحریم در سال های آخر بهانه ای برای توجیه ناکارآمدی شد.
منصوری اظهارکرد: سوء مدیریت و عدم توجه به تجربه های موفق دنیا و رویکرد مبتنی بر عقلانیت، علم، توصیه کارشناسان اقتصادی، خارج کردن حجم قابل توجهی از نیروهای متخصص، انهدام سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موجب شد به وضعیت نامطلوبی دچار شویم.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت،گفت: پس از هشت سال تلخ ترین و زیانبارترین دولتی که متاسفانه در طول تاریخ چند صد سال اخیر با آن مواجه بودیم دولتی که درآمد آن 2 برابر 16 سال دولت های قبلی بود با این درآمد تورم به 40 درصد، رشد اقتصادی به منفی 6.8 دهم درصد رسید.
منصوری تاکید کرد: اگر هیچ دلیلی برای ادامه دولت یازدهم وجود نداشته باشد همین کافیست که با توجه به اوضاع پرآشوب منطقه خاورمیانه و نقش استراتژیک ایران باید دولتی روی کار آید تا تعادل لازم را در همین منطقه با دستاورد برجام ایجاد کند.
7325/6085
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشار دهنده: رویا رفیعی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.