به گزارش ایرنا ، در این گزارش آمده است :با نزدیک شدن به ایام تبلیغات کاندیداهای شورای شهر، موضع تبلیغات میدانی نامزدها بار دیگر به دغدغه اصلی مدیران شهری تبدیل شده است.
برآورد هزینه 5 میلیارد ریالی از منابع داخلی شهرداری برای پاکسازی سطح شهر از وجود نوشته‌های تبلیغی، عکس‌های کاندیداها و بنر.
از شیوه تبلیغ هر کاندیدایی که علاقه‌مند به حضور در مجموعه مدیریت شهری است و متقاضی سکان‌داری این بخش و تعیین راهبردها و سیاست‌های حوزه مدیریت شهری و نظارت بر عملکرد شهرداری دارد می‌توان دریافت که این فرد تا چه حد به بایدها و نبایدهای حوزه‌ی مسئولیتی آینده‌ی خود آگاه بوده و چه میزان صلاح شهر و شهروندان را بر منفعت شخصی خود ترجیح می‌دهد و به طور یقین مردم تیزبین نیز در انتخاب کاندیدای مورد نظر همه‌ی این موارد را مد نظر خواهند داد.
در آستانه‌ انتخابات بویژه انتخابات شورای شهر سیما و منظر شهری مملو از عکس‌ها، کاغذها و بنرهای تبلیغی کاندیداها می‌شود طوری که به هر سمت روی بر می‌گردانید آثاری از تبلیغ یک کاندید را مشاهد می‌کنید که بر جداول، تیر چراغ برق، علائم راهنمایی و رانندگی، در و دیوار هم رحم نکردند.
در وهله‌ نخست این شور و نشاط انتخاباتی در شهر انسان را بر سر ذوق می‌آورد ولی پس از آن باید به این فکر کرد که چه میزان هزینه و نیروی انسانی برای پاکسازی آن باید صرف شود تا این آثار بر جای مانده در سیما و منظر شهری را به حالت اولیه برگرداند.
هم اکنون نیز با توجه به تعدد کاندیداهای شورای شهر می‌توان متصور شد که در زمان تبلیغات چه بلایی بر سر سیما و منظر شهری خواهد آمد.
با اندکی تأمل می‌توان به این واقعیت پی برد که هزینه‌ پاکسازی شهر و برگرداندن آن به حالت اولیه از جیب مردم پرداخت می‌شود و آنان علاوه بر تحمل فضا و سیمای آشفته‌ شهر باید هزینه برطرف کردن آن را نیز بپردازند در حالی که هیچ نقشی در ایجاد آن نداشتند.
کاندیداهای شورای شهر با قدری تفکر در می‌یابند که به جای هدر دادن حجم قابل توجهی کاغذ و وارد آوردن هزینه‌های میلیونی بر مردم و شهر می‌توانند از روش‌های نوین تبلیغی استفاده کرده و یا حداقل در محل‌های مشخص شده اقدام به چسباندن نوشته‌ها و عکس‌های خود کنند چرا که به گفته‌ معاون خدمات شهری شهرداری زنجان سال گذشته حداقل 5 میلیارد ریال برای امر پاکسازی شهر هزینه صرف شده است که این میزان می‌توانست برای عمران و آبادانی شهرمان هزینه شود.
غلامحسین احمدی در گفت‌وگو با روزنامه‌ی صدای زنجان به وارد آمدن هزینه‌های گزاف ناشی از پاکسازی شهر از تبلیغات انجام شده از سوی کاندیداهای شورا اشاره کرد و گفت: متأسفانه برخی از کاندیداها اقدام به نصب پوستر و نوشتن نام خود بر روی جداول کرده و عکس خود را در ایستگاه‌های اتوبوس، تاکسی و کیوسک‌های تلفن، پایه‌ چراغ برق و تنه درختان می‌چسبانند و از آن‌ها به عنوان محل تبلیغ استفاده می‌کنند در حالی که پاکسازی این محل‌ها پس از اتمام زمان تبلیغات هزینه‌های گزافی را بر شهرداری وارد می‌کند.
وی با اشاره به این‌که در برخی از مواقع آثار به جای مانده از تبلیغات نادرست به حدی است که نیروهای شهرداری مجبور به تعویض جداول و نیز شیشه‌های ایستگاه‌های اتوبوس می‌شوند، ابراز کرد: در طول تبلیغات کاندیداهای شورای شهر در حدود 500 نفر از نیروهای شهرداری درگیر پاکسازی شهر می‌شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان با تاکید بر این‌که هیچ مبلغی از کاندیداها از سوی شهرداری به منظور بسترسازی‌های لازم برای انجام تبلیغات دریافت نمی‌شود و تمامی هزینه‌های اعمال شده از منابع داخلی شهرداری است، یادآور شد: از آنجایی که شهرداری یک نهاد عمومی بوده و هزینه‌های اعمال شده برای پاکسازی شهر از جیب مردم است بنابراین کاندیداها در امر تبلیغ نهایت تلاش خود را برای جلوگیری از تحمیل هزینه‌های گزاف به شهرداری و مردم انجام دهند تا آشفتگی شهر را در پی نداشته باشد.
وی به لزوم ساماندهی تبلیغات کاندیداهای شورای شهر اشاره کرد و ایجاد بسترهای لازم و فضاهای تبلیغی در نقاط مختلف را از جمله برنامه‌های شهرداری در ایام انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر دانست.
احمدی با اشاره به اینکه در حدود 30 هزار متر مربع فضای تبلیغاتی مورد نیاز در نقاط مختلف شهر و شهرک‌های اقماری پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از فضای تبلیغاتی در نظر گرفته شده برای کاندیداهای شورای شهر بوده چرا که نامزدهای ریاست جمهوری تبلیغات خود را زودتر از شورای شهر آغاز کرده و فقط محدودیت‌هایی همچون وجود ایمنی لازم در نصب بنرها، جلوگیری از نصب تبلیغات در مسیر دید رانندگان و نیز نصب بر سر تقاطع‌ها برای تبلیغات آنها در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه از جمله بسترسازی‌های لازم به منظور انجام تبلیغات کاندیداهای شورای شهر پیش‌بینی فضای عمومی برای نصب داربست و بنر خام است، بیان کرد: نصب کارتون پلاست در نقاط مختلف شهر و نیز در تمامی مکان‌هایی که نیاز به امر تبلیغ دارند در دستور کار قرار گرفته است.
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان با اشاره به اینکه سال گذشته نیز ساماندهی تبلیغات کاندیداها در سطح شهر از سوی شهرداری انجام شد که تا حدودی توانست معضلات و هزینه‌های گزاف متحمل بر شهرداری را برای پاکسازی محیط شهری از تبلیغات کاندیداها نسبت به سال‌های گذشته کاهش دهد، بیان کرد: متاسفانه سال گذشته نیز با وجود تعیین محل‌های مشخص برای نصب پوستر و عکس‌های تبلیغاتی بسیاری از کاندیداها این موارد را رعایت نکردند.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به برآوردهای اولیه‌ی انجام شده بیش از 5 میلیارد ریال از منابع داخلی شهرداری به منظور پاکسازی سطح شهر از وجود نوشته‌های تبلیغی، عکس‌های کاندیداها و بنر و غیره هزینه شده است، تصریح کرد: کل مجموعه شهرداری و اداره‌ی زیباسازی و نیز امور مناطق و پارکبانان درگیر این موضوع می‌شوند.
احمدی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون به جهت تبلیغات کاندیداهای ریاست جمهوری مشکلی برای شهر و شهرداری ایجاد نشده است، ابراز کرد: با توجه به تعدد کاندیداهای شورای شهر و به منظور جلوگیری از تخریب‌ها و وارد آمدن بار هزینه‌ای مضاعف بر شهر باید کاندیداها توجه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند .
وی در ادامه عنوان کرد: با توجه به اینکه امکانات پیش‌بینی شده از سوی شهرداری به منظور انجام تبلیغات در سطح شهر جوابگو بوده و در تمامی مکان‌هایی که امکان تبلیغ فراهم بوده بسترهای لازم پیش‌بینی شده است و از طرف دیگر وجود فضای مجازی و روش‌های تبلیغی متعدد برخی از کاندیداها از روش‌های به روز برای تبلیغ خود استفاده می‌کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری زنجان خطاب به کاندیداهای شورای شهر از آنان خواست تا با عوامل و زیرمجموعه‌هایی که امر تبلیغ را بر عهده دارند جلسات توجیهی برگزار کرده و موارد را به آنان انتقال دهند، بیان کرد: با توجیه بودن این افراد می‌توان از وارد آمدن هزینه‌های گزاف بر شهرداری و دستگاه‌های دیگر خودداری کرد.
وی به آماده‌سازی دفترچه‌ای با محتوای آدرس مکان‌های تبلیغی پیش‌بینی شده از سوی شهرداری، فضاها و سازه‌های نصب شده به همراه قوانین انتخاباتی اشاره کرد و گفت: این دفترچه‌های راهنمای تبلیغی پس از تایید فرمانداری در زمان برگزاری جلسه توجیهی در میان کاندیداهای نهایی تایید صلاحیت شده توزیع می‌شود.
این ساماندهی در تبلیغات انتخاباتی پیش رو باید با دقت بیشتری مدنظر قرار گیرد.
عباس راشاد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر زنجان با تأکید بر ساماندهی تبلیغات شهری در زنجان اظهار کرد: برگزاری انتخابات در ادوار گذشته بیانگر نابه‌سامانی امور شهری به ویژه در حوزه تبلیغات است.
وی تسهیل روند تبلیغات برای کاندیداها را از دیگر دلایل الزام ساماندهی این امور دانست و تصریح کرد: تجربه نشان می‌دهد اگر امور تبلیغات انتخابات ساماندهی نشود با توجه به رقابت شدید در بین کاندیداها و طرفداران آن‌ها مشکلاتی در امور شهری به ویژه حوزه نظافت بروز خواهد کرد.
عضو شورای اسلامی شهر زنجان از برنامه‌ریزی برای نصب 300 تا 500 تابلو تبلیغاتی در سطح شهر زنجان برای ایام انتخابات پیش رو خبر داد و افزود: شهردار زنجان باید گزارش اقدامات انجام شده در این حیطه را هر دو هفته یکبار به شورا ارائه دهد.
راشاد با اشاره به اینکه بودجه سال آینده شهرداری زنجان در حال اعمال کار کارشناسی است، ادامه داد: در این حوزه قرار است نظرات کارشناسی همه صاحبنظران اخذ و در تدوین بودجه لحاظ شود.
3001/
دریافت کننده: مینا افشاری** انتشاردهنده: اسماعیل جهانبخش
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.