به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، اسدالله درویش امیری در همایش تبیین شعار سال 96 در حوزه کشاورزی که به همت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان برگزار شده بود، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در شعار سال 96 تاکید بسیاری بر تولید و اشتغال کردند و همه ارکان نظام را بر اقتصادی کردن ایران مکلف کردند.
وی افزود: اقتصاد ایران باید بر بازوان زحمتکش تولیدکنندگان و صنعت تکیه کند و هرچقدر میزان واردات کاسته شود بهای بیشتری به این قشر می دهیم.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه توسعه بیشتر نیاز به برنامهریزیهای دقیق دارد، گفت: با صلوات گفتن نمیشود برنامهای را تصویب کرد و توسعه اگر بر مبنای اراده افراد باشد توسعه پایداری نخواهد بود.
وی با اشاره به تلاش در سال اقدام و عمل تاکید کرد: در سال 95 کشور به خودکفایی تولید گندم رسید و به جای اینکه پول گندم به کشورهای برزیل و هند و دیگر کشورها پرداخت شود، به کشاورز ایرانی پرداخت شد.
درویشامیری با اشاره به تعریف اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی برطرف کردن مشکلات مردم و اگر به جای تکیه بر منافع شخصی به منافع ملی تکیه شود، منافع ملی منافع شخصی را تامین میکند.
وی با اشاره به اینکه 40 درصد آبهای شهری به دلایل مختلف از جمله فرسوده بودن شبکههای آب هدر میرود، به اصلاح سیستمها و صرفهجویی در مصرف این مایه حیاتی تأکید کرد.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه 12 هزار هکتار از اراضی استان زنجان در قالب مصوبات سفر رئیس جمهور به سیستمهای آبیاری نوین مجهز شده است، ابراز کرد: روند توسعه سیستمهای آبیاری نوین ادامه مییابد.
وی به ارتقای بهرهوری در حوزه آب و فاضلاب تأکید کرد و گفت: نباید در کارخانجات از آب شرب استفاده شود و برای مثال تصفیه فاضلاب میتواند در کارخانه کاغذسازی مورد استفاده قرار گیرد.
درویشامیری برنامه گازرسانی 360 روستا و برطرف کردن مشکلات روستاییان در بخش کشاورزی را از مهمترین برنامههای دولت در راستای تحقق شعارهای اقتصاد مقاومتی و محرومیتزدایی عنوان کرد.
وی تکیه اقتصاد بر منابع نفتی را نادرست خواند و گفت: قیمت هفت تا 140 دلاری نفت فرقی به حال وضع کشور نکرده است و باید از وابستگی به نفت خارج شویم.
استاندار زنجان با اشاره به صادرات 308 میلیون دلاری استان زنجان در سال 95 ابراز کرد: دولت در سال 95 با خرید تضمینی گندم و حمایت از تولیدات داخلی 14 هزار میلیارد تومان به سفره کشاورزان آورد.
وی به مطالعات سازمانهای محیط زیست، شیلات و جهاد کشاورزی مبنی بر غیرعملی و غیرکارشناسی بودن ازدیاد پرورش ماهی در ماهنشان و حوضه قزلاوزن اشاره کرد و افزود: بر اساس مصوبات به هیچ وجه مجوز جدید برای احداث پرورش ماهی در این مکانها صادر نمیشود.
انتهای پیام/