محمد محمدی قیداری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس برنامه اعلام شده مدیر و مسؤول فنی مهدهای کودک  از ۱۰ اردیبهشت برای ضدعفونی کردن محیط، ایجاد تمهیدات بهداشتی لازم، هماهنگی ارائه آموزشهای مجازی، آغاز ثبت نام سال جدید و آموزش پرسنل قبل از بازگشایی رسمی فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی اضافه کرد: بر این مبنا فعالیت مهدهای کودک با دو سوم نیروی اداری جهت انجام امور اداری انجام می‌شود.

این مسؤول ادامه داد: علاوه بر آن، فاصله فیزیکی، تهویه هوای اتاق و نوبت دهی به گونه ای باید انجام شود که از ازدحام افراد در فضای بسته جلوگیری شود.

به گفته محمدی، طبق دستورالعمل های اعلام شده همه کارکنان باید مجهز به ماسک و دستکش بوده و نحوه استفاده از آن را به درستی فراگرفته باشند و علاوه بر آن، مواد ضدعفونی کننده در اختیار مراجعان و کارکنان مهدهای کودک قرار گرفته باشد.  

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: به دلیل خطرات جانی ناشی از بیماری کووید ۱۹ مهدهای کودک به هیچ وجه مجاز به پذیرش کودک نیستند و در صورت تخلف از این امر، بهزیستی استان و شهرستان با آنها قاطعانه برخورد خواهند کرد.  

وی خاطرنشان کرد: با شروع بیماری کرونا ۱۵۸ مهدکودک این استان در زمره شغل‌های زیان‌دیده از کرونا قرار گرفتند و مربیانی که در این مراکز شاغل بوده و کارفرما بر اساس قانون کار برای آنان حق بیمه پرداخت کرده بودند  از بیمه بیکاری استفاده کردند.

محمدی افزود: مهدهای کودک تحت نظارت سازمان بهزیستی به عنوان کسب و کارهای زیان دیده ناشی از تعطیلی به منظور پیشگیری از شیوع کرونا محسوب می‌شوند که برای جبران بخشی از ضرر و زیان وارده به آنها اقداماتی در دست اجرا است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.