دکتر خدیجه ابراهیم خانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی ۲ ماه بهمن و اسفند ۹۸، بیش از ۶۲۰ میلیارد ریال به سطوح ۱ و ۲ و ۳ مراکز دولتی دانشگاهی پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: همچنین حدود ۶۲ میلیارد ریال به بخش خصوصی و غیر دانشگاهی مطالبات داروخانه ها، پزشکان و مراکز پاراکلینیک، کلینیک استان (مبلغ ۱۴۷ میلیارد ریال بابت مراکز بهداشتی درمانی روستایی وهمچنین مراکز دانشگاهی ۱۳۰ میلیارد ریال) و به دفاتر پیشخوان دولت ۴ میلیارد ریال پرداخت شده است.
این مسؤول یادآور شد: بر این اساس مطالبات مراکز بهداشتی درمانی طرف قرارداد در سال ۹۸ تقریبا به روز بوده و بعد از بررسی اسناد به صورت مستمر در طی سال به مراکز پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: هزینه درمان بیمه شدگان زنجان سالانه حدود یک هزار و۵۴۶ میلیارد ریال است که با تلاش مسوولین کشوری و استانی به ویژه سازمان بیمه سلامت جهت تامین اعتبار و پرداخت به مووسسات درمانی، خوشبختانه از نظم خوبی برخوردار است و موجبات رضایتمندی هرچه بیشتر مراکز بهداشتی درمانی، مردم و بیمه شدگان را فراهم کرده است.
ابراهیم خانی افزود: در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و کاهش مراجعات مردمی، دفاتر بیمه سلامت دارای برگه (بحز صندوق ایرانیان) تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ تمدید اعتبار شده است.
وی گفت: یکی دیگر از اقدامات خوب سازمان که موجب قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد شد استفاده از پزشکان از سامانه نسخه نویسی الکترونیک است که در استان با استقبال خوب پزشکان، داروسازان، مراکز پاراکلینیک و بیمه شدگان مواجه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان از هم استانی ها خواست در شرایط کنونی بهداشت فردی خود را کامل رعایت کرده و در خانه بمانند همچنین در صورت داشتن سوالاتی در خصوص بیماری کرونا از طریق سامانه ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت ایران با پزشکان و کارشناسان این سازمان بصورت ۲۴ ساعته تماس برقرار کرده و پاسخ های خود را دریافت کنند.