دکتر مهرداد ستاره روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همانطور که الکل در دین مبین اسلام، حرام است در طب و پزشکی نیز مصرف آن برای درمان، توصیه نمیشود.
وی با تاکید مجدد بر مراقبت از سلامت جسمی و استفاده نکردن از الکل برای درمان بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود الکلهای تقلبی در بازار، استفاده از آن میتواند عواقب وخیم و کُشندهای را برای مصرفکنندگان ایجاد کند.
مدیرکل پزشکی قانونی استان زنجان گفت: گزارشهایی در برخی از استانها نشان میدهد که میزان مرگ و میر ناشی از مصرف الکل صنعتی، بیشتر از بیماری کرونا بوده و سیستم بهداشتی و درمانی را مستاصل کرده است.
وی اظهار داشت: خوشبختانه گرایش به الکل و رفتارهای مشابه در استان زنجان خیلی کمتر است.
به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان تاکنون در این استان، مسمومیت با الکل گزارش نشده است.
همچنین بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با افزوده شدن ۱۵ مورد جدید به شمار مبتلایان بیماری کرونا در زنجان، شمار افراد بستری در بیمارستانهای این استان به دلیل بیماری کرونا به ۲۱۶ نفر و شمار جانباختگان نیز به ۱۳ نفر رسیده است.
ضمن اینکه به گفته رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۱۳ هزارو ۹۳۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۷۲۴ نفر فوت کرده و ۴ هزار و ۵۹۰ نفر نیز بهبود یافتهاند.