داود کارگرزاده روز شنبه در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: چنانچه شهروندان زنجانی شک و تردیدی نسبت به میزان سوخت دریافتی از جایگاههای سوخت داشته باشند، می توانند موارد را با تلفن رسیدگی به شکایات به شماره ۱۵۱۷ مطرح کنند تا بازرسان اداره کل استاندارد استان با مراجعه به محل، به شکایت آنان رسیدگی کنند.
وی اضافه کرد: استاندارد در حفظ سلامت و ایمنی جامعه نقش آفرین بوده و در حوزههای محوله انجام وظیفه می کند و موارد لازم را مورد کنترل و بازرسی قرار می دهد.
کارگرزاده با اشاره به اینکه کارشناسان این اداره کل و آزمایشگاههای آزمون و کالیبراسیون تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد ایران، هر سه ماه یک بار به جایگاههای عرضه سوخت مایع در استان و شهرستانهای تابعه مراجعه می کنند، ادامه داد: بر این اساس کارشناسان، نازلهای عرضه سوخت مایع را کنترل میکنند که در صورت تایید صحت عملکرد برچسب حاوی تاریخ آزمون بر روی دستگاه مربوطه الصاق می شود.
وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای وظایف قانونی استاندارد در خصوص آزمون ادواری نازل های عرضه سوخت مایع(بنزین و گازوئیل) و به منظور حفظ و صیانت از حقوق مصرف کنندگان، طی یکسال گذشته (از دهه فجر سال ۹۷ تا فجر ۹۸)، تعداد ۲ هزارو ۴۱۵ نازل عرضه سوخت مایع در استان زنجان و شهرستان های تابعه مورد بررسی و آزمون قرار گرفته است.
کارگرزاده افزود: از این تعداد آزمون نتایج ۹۹.۸ درصد از نازل های سوخت مایع قبول و ۲ صدم درصد دیگر نیز مردود گزارش شده است.
وی اضافه کرد: طی ۶ ماهه اول سال جاری در راستای اجرای وظایف قانونی استاندارد در خصوص آزمون ادواری نازلهای عرضه سوخت مایع و به منظور حفظ و صیانت از حقوق مصرفکنندگان تعداد هزار و ۲۱۴ نازل عرضه سوخت مایع در زنجان و شهرستان های تابعه مورد بررسی و آزمون قرار گرفت.
گفتنی است بیش از ۳۰ هزار استاندارد ملی برای محصولات، کالاها و خدمات مختلف تدوین شده است.
حدود ۹۰ درصد استانداردهای ملی ایران منطبق با استانداردها و معیارهای جهانی است و میتوان محصولات داخلی دارای این نشان را در بازارهای بینالمللی نیز عرضه کرد.