مدیرکل بهزیستی استان زنجان روز دوشنبه در این خصوص به خبرنگاران گفت: سازمان بهزیستی به عنوان متولی پیگیری حقوق معلولان، علاوه بر گسترش خدمات تخصصی توانبخشی و حمایتی مورد نیاز، در تلاش است با نظارت، بر حسن اجرای قوانین موجود در این خصوص و تعاملات بین بخشی شرایط احیا و ارتقای حقوق افراد دارای معلولیت را فراهم کند، زیرا توانمندسازی این افراد تنها در بستر جامعه و با مشارکت نهادهای تصمیم ساز و بخش‌های اجرایی امکان پذیر است.

محمد محمدی قیداری افزود: جامعه معلولان نیازمند توجهات جدی است و یکی از مشکلات اصلی این قشر، توجه به اشتغال و فرصت سازی برابر شغلی است که در این راستا  با در نظر گرفتن ظرفیت و استعدادهای موجود در میان این افراد و نیازسنجی و اعمال آموزش های تخصصی مهارتی و هنری، سه درصد از استخدام های جدید در سازمان های دولتی و غیر دولتی به افراد معلول اختصاص خواهد یافت.

این مسؤول ادامه داد: بر اساس ماده ۹ قانون حمایت از حقوق معلولان شهریه دانشگاه آزاد معلولان به طور کامل تا پایان مقطع ارشد و همچنین برای دانشجویان مقطع دکتری چهار میلیون تومان و دانشجویان دانشگاه پیام نور و علمی – کاربردی تا ۶۰ درصد هزینه پرداخت می‌شود.

به گفته وی، همچنین به تمام افراد استفاده کننده از آموزش عالی غیرانتفاعی یا شبانه دولتی نیز کمک هزینه پرداخت می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: هم اکنون بیش از یک هزار و ۱۰۰ دانش آموز و ۲۲۰ دانشجوی معلول از خدمات تحصیلی رایگان بهره مند هستند که از جمله این اقدامات است که تاکنون به افرادی که دانشجوی دانشگاه های غیردولتی بودند مبلغی پرداخت نمی‌شد که از امسال این کمک هزینه پرداخت می‌شود.

وی، با اشاره به خدمات بهزیستی به معلولان و مراکز ارائه دهنده خدمات توانبخشی نیز گفت: تعداد ۵۷ مرکز غیردولتی (روزانه، شبانه روزی، ویزیت در منزل و مرکز مراقبت در منزل و کلینیک) در حوزه توانبخشی وجود دارد که در مجموع هفت درصد معلولان شامل ۷ هزارو ۷۹۳ نفر از خدمات این مراکز بهره مند هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.