مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان روز یکشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: یکی از سیاست ها و برنامه های بخش تعاون این استان، توسعه صادرات و بازاریابی برای محصولات تولیدی تعاونی ها و تشکیل تعاونی های تخصصی صادرات و خدمات تجاری است.

محمدرضا یوسفی افزود: شرکت های تخصصی صادراتی به عنوان نهادهای واسطه ای با داشتن تیم تخصصی بازاریابی و شناسایی مشتریان بین المللی، می توانند به عنوان بازوی فروش و بازاریابی شرکت های تعاونی تولیدی و خدماتی به صادرات محصول تولیدی و کالاها و خدمات آنها بپردازند.

وی با بیان اینکه متاسفانه اکثر محصولات صادراتی استان زنجان از مبادی غیر از این استان صادر می‌شود، گفت: این موضوع باعث شده تا تخصیص یارانه مشوق‌های صادراتی به زنجان کم‌تر باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان عدم هماهنگی دستگاههای اجرایی این استان در حوزه صادرات و عدم توجه به ظرفیت های بخش تعاون در استان را از چالش های حوزه صادرات محصولات تعاونی عنوان کرد و اظهار داشت: از سوی دیگر در قوانین صادراتی کشور در بخش صادرات چاقو، این کالا به عنوان اسلحه سرد به شمار می رود، به همین دلیل صادرات این محصول بسیار سختگیرانه انجام می شود.

وی تعداد کم شرکت های بازرگانی، نبود آموزش های لازم و مطلع نبودن تولیدکنندگان و فعالان عرصه تجارت از قوانین و مقررات گمرکی و بازرگانی خارجی و همچنین تسهیلات گمرکی را از دیگر علل کم رونقی صادرات تولیدات تعاونی ها در زنجان برشمرد. 

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان از فعالیت بیش از یک هزار و ۱۷۰ شرکت تعاونی در این استان خبرداد و گفت: عمده محصولات این شرکت ها دارای ظرفیت صادراتی است.

۳۰۸۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.