استاندار زنجان گفت: نقاط ضعف و قوت امکانات حوزه بحران استان شناسایی شود .
به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، فتحالله حقیقی شامگاه دیروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با تاکید بر سند راهبردی مدیریت بحران استان، اظهار کرد: آسیبشناسی مشکلات روستایی امر بسیار مهمی است و باید برنامهریزی در این زمینه انجام شود تا هزینه کمتری داشته باشد .
این مسئول با اشاره به اهمیت آموزش در بحث مدیریت بحران، ادامه داد: آموزش در مدیریت بحران تاثیر بهسزایی دارد، به طوری که دستگاهها با هماهنگی به عمل آمده، بتوانند در آمادگی به سر ببرند. همچنین انتظار میرود برای امکانات استان در زمینه بحران شناسنامهای تهیه و نقاط ضعف و قوت آن شناسایی شود .
وی در ارتباط با حوزه مسکن، افزود: در حوزه شهری کار خاصی انجام نشده و تقریبا پروانهای برای ساخت دریافت نشده و در شهرستانها نیز اقدامی انجام نشده که انتظار میرود فرمانداران به این مسئله توجه ویژهای داشته باشند. علاوه بر آن انتظار میرود با برگزاری منظم ستاد بازسازی، بودجه موجود به نحو احسن توزیع شود .
نماینده عالی دولت در استان زنجان، تصریح کرد: با توجه به امکانات بالایی که سپاه استان دارد انتظار میرود که این بخش نیز برای بازسازی مناطق آسیبدیده وارد عمل شود. در رابطه با بحث مددجویان نیز انتظار میرود این افراد در شرایط برابر در اولویت قرار گیرند؛ چراکه مددجویان در بحث پرداخت هزینه با مشکل مواجه هستند .
حقیقی در رابطه با خسارت سیل به بخش کشاورزی، یادآور شد: باید برای خسارت کشاورزی ناشی از سیل انتظار میرود پیگیریهای لازم انجام شود تا به سرانجام برسد که بخش کشاورزی با مشکل مواجه نشود و فرمانداران نیز باید به جهادکشاورزی در راستای تحقق این امر همراهی کنند .
در ادامه این جلسه، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، اظهار کرد: در بحث بارندگیهای سال 98 سوالی در رابطه با دریافت اعتبار توسط این ادارهکل در بحث سیل مطرح شده بود که باید توجه داشت که حوادث و اتفاقات رخ داده در استان ناشی از بارندگیها بوده و با خاطر خشت و گلی بودن خانهها و بارندگیهای مداوم، تخریب در استان وجود داشت .
سجاد صنعتیمنفرد ادامه داد: تسهیلات کمبهره در این بخش بر اساس مصوبه هیئت وزیران به آسیبدیدگان پزداخت میشود که 4 درصد بهره توسط خود افراد و مابهالتفاوت آن توسط دولت پرداخت خواهد شد و باید توجه داشت که شناسایی و معرفی این افراد به شبکه بانکی توسط بنیاد مسکن انجام خواهد شد .
وی افزود: ضمانتنامه زنجیرهای جزو مواردی است که در این آییننامه ابلاغ شده و برای تسهیل در دریافت تسهیلات نیز وجود معوقات و چک برگشتی نیز تاثیری در پرداخت تسهیلات به افراد معرفی شده ندارد .
صنعتیمنفرد تصریح کرد: مبلغ تسهیلات برای احداث شهری 50 میلیون تومان و برای احداثی روستایی 40 میلیون تومان و تعمیری نیز 15 میلیون تومان است. همچنین برای استان زنجان 1128 فقره تسهیلات برای احداث واحد مسکونی روستایی و شهری و 1412 فقره جهت تعمیری شهری و روستایی در نظر گرفته شده است.
عکس از: پایگاه اطلاعرسانی استانداری زنجان
انتهای پیام