مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: رسانه‌های استان زنجان از تاثیرگذاری خوبی برخوردار است .


به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، مسیح‌الله سلطانی صبح امروز در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان با تاکید بر اینکه مطبوعات استان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند، اظهار کرد: برگزاری جشنواره مطبوعات کار ارزشمندی است و برای فعالان این حوزه ایجاد انگیزه می‌کند. خوشبختانه رسانه‌های استان در مقایسه با استان‌های همجوار تاثیرگزار هستند و نگه داشتن این تراز، نیازها و اولویت‌هایی دارد .


این مسئول ادامه داد: باید یکی از جلسات شورای اطلاع‌ رسانی را به بررسی مسائل و مشکلات رسانه‌های استان اختصاص دهیم. سال‌هایی که بین دولت و خبرنگاران زاویه بود، روزنامه‌نگاران به مناسبت 17 مرداد، برنامه‌های مستقل برگزار می‌کردند اما بدون شک برنامه مشترک بین دولت و اصحاب رسانه، خروجی بهتری خواهد داشت .


رئیس اداره امور فرهنگی و رسانه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در ادامه جلسه گفت: متاسفانه رسانه‌ها مردم را نادیده می‌گیرند و این نقدی است که به همه رسانه‌های استان وارد است .


جعفر محمدی افزود: محتوایی که در رسانه تولید می‌شود نیاز واقعی مخاطب را پوشش نمی‌دهد و قسمت زیادی از این اخبار فقط به اخبار جلسات و مدیران اختصاص دارد، از همین رو مردم خود را در رسانه‌ها نمی‌بینند .


این مسئول ادامه داد: مدلی که شورای اطلاع‌رسانی ارایه می‌دهد باید در بستری از درک فضای رسانه‌ای باشد. این در حالی است که مدت زمان شتاب این بستر و سرعت تحولات به روز رسیده است ولی تصور ما از روابط‌عمومی، تصور 50 سال پیش است .


وی تصریح کرد: در حال حاضر، حتی ارتباطات دوسویه معنای خود را از دست داده و به ارتباطات هر سویه تبدیل شده است. مسئله مهم دیگر، اعتماد رسانه‌ای و رابطه حاکمیت با مردم است. اخبار امیدبخش باید از سطح کلان واصل شود. ذائقه خبری مردم به سمت شاخص‌های کلان رفته است، به همین خاطر باید چندعلیتی بودن مسئله را درک کنیم .


محمدی خاطرنشان کرد: ارتباطات یک سویه برای زمان جنگ جهانی دوم است و متاسفانه هنوز تکلیف دولت و حاکمیت با فضای مجازی مشخص نیست. اعتماد مقوله‌ای است که ذره‌ذره در گذر زمان جمع می‌شود ولی ممکن است یک شبه نابود شود .


رئیس خانه مطبوعات استان زنجان نیز با اشاره به اینکه تا دیروز 230 اثر در سامانه جشنواره مطبوعات بارگذاری شده است، افزود: پارسال وضعیت نشریات خوب نبود و با مشکلاتی از جمله تامین کاغذ مواجه شدند. از همین رو، فکر نمی‌کردیم که امسال تا این حد از جشنواره استقبال شود .


یوسف ناصر تصریح کرد: سال گذشته 345 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و امسال پیش‌بینی می‌شود که بارگذاری‌ها به همان تعداد برسد؛ در واقع برنامه روز خبرنگار جدی‌ترین برنامه اصحاب رسانه است و باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد. همچنین مقرر است که بین دستگاه‌ها هماهنگی باشد و ناهماهنگی‌های سال گذشته تکرار نشود تا برنامه‌ای در شان اصحاب رسانه برگزار کنیم .


مدیرکل روابط‌عمومی استانداری زنجان نیز در ادامه با اشاره به اینکه 17 مرداد روز خبرنگار است و بنا داریم که آیین نکوداشت فاخری برای بزرگداشت روز خبرنگار طراحی و اجرا کنیم، گفت: دو کمیته اجرایی تشکیل و پیشنهاد شده که طبق سنوات گذشته با حمایت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، پنجمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌های استان برگزار شود .


غلامرضا الهی‌سرشت ادامه داد: روز خبرنگار امسال مقرر است که از پراکنده‌کاری بین دستگاه‌های اجرایی جلوگیری شود و برنامه‌ها در قالب دو یا سه برنامه متمرکز شود. علاوه بر این، با توجه به اینکه رسانه‌ها به لحاظ اقتصادی با مشکل مواجه‌اند، ورک‌شاپی در مورد اقتصاد رسانه خواهیم داشت .


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.