به گزارش ایرنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان روز چهارشنبه در این جلسه گفت: هماهنگی در ارائه خدمات دستگاه های دولتی و مدیریت شهری، سیاستگزاری برای انجام خدمات بهینه و ایجاد نگاه مشترک برای توسعه شهری توسط تمامی ارگانها و دستگاه های متولی از جمله رویکردهای مهم مدیریت شهری است.
مهرداد سلطانی اظهار داشت: بخشی از فعالیت های این ستاد در زمان حاضر در معاونت عمرانی، بخشی در فرمانداری ها و بخش دیگری در شورا و شهرداری جهت دهی می شود.
این مسئول ادامه داد: بخشی از برنامه ها در قالب بازآفرینی شهری اقدام مشترک لحاظ شده و طبق هدف گذاری ها تلاش می شود اقدامات دستگاه های مختلف در مراکز خدماتی و محلات همسو و همگام سازی شود.
وی اضافه کرد: در این ستاد انتظار می رود اقدامات دستگاه های خدمات رسان و جهت دهی و همسویی اقدامات دولت با شوراها، سیاستگزاری و ناهماهنگی ها نیز مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان ادامه داد: در این جلسات با اخذ نظرات مدیران دستگاه های اجرایی آئین نامه ها و رویکردهای اصلی این برنامه مشخص می شود و دبیرخانه ای در دفتر فنی موضوعات ستاد را پیگیری می کند.
مدیر کل دفتر فنی استانداری زنجان نیز ادامه داد: برای پیشبرد بهتر کارها دبیرخانه ستاد در این دفتر تشکیل شده و 15 دستور کار را مورد توجه قرار داده است.
اسرافیل نیازی افزود: این دبیرخانه حتی نسبت به دریافت اطلاعات لازم از شهرهای ابهر و خرمدره نیز مبادرت کرده و دستور کار آنها نیز در طی جلسات آینده مطرح خواهد شد.
وی اضافه کرد: موضوع بازار زنجان و هماهنگی دستگاه های خدمات رسان در ارتباط با عملیات عمرانی از جمله اولویت های جدی بوده و علاوه بر آن روشنایی معابرشهری مد نظر قرار گرفته است.
این مسئول ادامه داد: طی سه ماهه اول امسال موضوع هماهنگی دستگاه های خدمات رسان با شهرداری برای انجام عملیات های عمرانی و حفاری احصا می شود و تحقق این مهم نارضایتی عمومی را کاهش می دهد.
وی اظهار داشت: پروژه مهم سبزه میدان، جابجایی دکل های برق در داخل شهر، بحث وجود خطوط نفت در شهرستان های ابهر و خرمدره، پادگان شهر زنجان در این جلسات بررسی خواهد شد.
نیازی افزود: طی بازدید های انجام شده پروژه پل گلشهر کاظمیه شهر زنجان نیز از پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: محور زینبیه غربی و شرقی شهر زنجان نیز از پروژه های مهم شهری است که با اتمام آن معضلات مربوط به ترافیک شهری کاهش خواهد یافت.
این مسئول ادامه داد: در این پروژه نیز دستگاههای خدمات رسان در ارائه خدمات لازم با مشکلات و ناهماهنگی ها مواجه هستند که در این جلسات این موارد مطرح و موانع نیز برطرف خواهد شد.
فرماندار زنجان نیز با اشاره به اینکه کسبه اصناف در پیشبرد برنامه های مدیریت شهری نقش پررنگ تری دارند گفت: حضور نماینده آنها در جلسات این ستاد می تواند به اثر بخشی کارها کمک کند.
رضا عسگری افزود: موضوع هویت شهری و المان ها در شهر اهمیت دارد، چرا که این 2 موضوع مهم خاص شهرداری نیست و دستگاههای دیگر نیز می توانند مشارکت داشته باشند.
وی اضافه کرد: در موضوع سیما و منظر شهری بحث مشاغل شهری وجود ماشین آلات در بزرگراه 22 بهمن و سنگ فروشی ها و ساماندهای تابلوها و تبلیغات شهری از جمله مسائل شهری است که باید نظم دهی شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز با تاکید بر اینکه مسائل و مشکلات ارائه شده از سوی شهروندان به دستگاه های متولی امر منعکس می شود گفت: ناهماهنگی بین مدیران موجب شده کارها با کندی مواجه شود و از طرفی برکرواسی اداری حاکم در حوزه روال کارها را منحرف کرده است.
اسماعیل دویران افزود: برنامه ریزی ها در راستای رسیدن به اهداف معینی انجام می گیرد که وقتی مجموعه اقدامات به هدف خاص نمی رسد این موضوع نشان دهنده جزیره ای کار کردن است.
وی اظهار داشت: یکپارچگی در حین استقلال سازمان ها اهمیت بیشتری دارد و بسیاری این مهم را مدیریت واحد شهری می دانند که نادرست است.
دویران افزود: یکی از ارکان مدیریت یکپارچه توسعه سامانه ها است و به نوبه خود بروکراسی را کاهش می دهد.
این عضو شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: فصل کاری پروژه های عمرانی شهری زنجان از بهار تا آبان ادامه دارد و تعیین تکلیف پروژه ها نیز باید در این بازه زمانی باشد.
وی اضافه کرد: بر این اساس شورا وشهرداری زنجان در سال جاری 10 پروژه شاخص را مورد توجه قرارداده که هماهنگی های و همکاری سازمان ها و دستگاه های خدمات رسان می تواند به شتاب بخشی کارها منتهی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان ادامه داد: در حوزه شورا و شهرداری همدلی و انسجام بیشتری برای انجام پروژه های لازم وجود دارد و هدف کسب رضایتمندی شهروندان است.
مدیر کل و راه و شهرسازی استان زنجان نیز گفت: هماهنگی بین دستگاه های خدمات رسان حلقه مفقوده ای بود که این مهم با تشکیل این جلسات می تواند نتایج خوبی را رقم بزند.
مسعود بیات منش افزود: آنگونه که باید و شاید در مدیریت شهری خدمات لازم ارائه نشده بود و بررسی موانع آن نتایج خوبی را دنبال دارد.
وی اظهار داشت: هم اکنون 21 کارخانه آسفالت در استان زنجان در بخش خصوصی فعالیت می کنند و در صورت تزریق اعتبار، مواد مورد نیاز را برای لکه گیری عرضه می کنند.
وی خاطرنشان کرد: پروژه های موثر و محرک شهری با اولویت در نظر گرفته شود و در این میان بیشترین مشکلات شهری در بافت های فرسوده و حاشیه قرار دارد.
این مسئول ادامه داد: 68 پروژه نیز در ستاد بازآفرینی شهری استان به تصویب رسیده و هم اکنون از طریق بخش خصوصی برای بافت های فرسوده و محلات هدف چهار محله مشاوره انتخاب شده و طراحی آن نیز درحال انجام است که با مشارکت سرمایه گذار اقدامات لازم انجام گیرد.
9646/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.