مدیر امور شیلات و آبزیان استان لزوم ارتقای مکانیزاسیون در واحدهای آبزیپروری را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: توجه هرچه بیشتر به امر مکانیزاسیون در تمام مراحل تولید، فرآوری و توزیع محصولات آبزی، موجب رقابتپذیری بیشتر شده و در نهایت تولید اقتصادی را به همراه دارد.
به گزارش ایلنا از زنجان، منصور حقیراد امروز با اعلام این خبر، گفت: مکانیزاسیون در صنعت آبزیپروری فرآیند تغییرات کیفی در واحدهای تولید آبزیان با استفاده از ادوات، تجهیزات و فنآوری پیشرفته است و لذا توسعه مکانیزاسیون در این بخش باعث افزایش تولید و ارتقای کیفیت محصول شده و نهایتا ارتقای بهرهوری و توسعه پایدار را به همراه دارد.
وی با تاکید بر مدیریت علمی و کارآمد مزارع آبزیپروری به منظور بهرهگیری از تمامی ظرفیتها و امکانات موجود خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 95 درصد از مزارع سردآبی استان زنجان مجهز به تجهیزات آبزیپروری است.
حقی راد بیان داشت: مکانیزه کردن واحدهای آبزیپروری و استفاده از تجهیزات در این بخش همچنین نقش بسزایی در بهبود کیفیت آب مصرفی دارد به طوری که با ایجاد شرایط مطلوب فیزیکی و شیمیایی در محیط اکوسیستم آبی زمینه رشد بهتر ماهی آبزی را فراهم میکند.
مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان با بیان اینکه تحقیقات در استان نشان دهنده افزایش تولید 25 درصدی آبزیان پرورشی در مزارع مکانیزه است، افزود: بهکارگیری تجهیزات نوین آبزیپروری در مزارع جزو الزامات ادامه فعالیت در این استان محسوب میشود.
وی تصریح کرد: برای تمدید مجوز پرورش آبزی و یا صدور مجوز جدید، آبزیپرورانی که به لحاظ سرمایهگذاری در خصوص تجهیز مزارع خود مشکل دارند میتوانند تسهیلات دریافت کنند که این تسهیلات بر اساس طرح توجیهی آبزی پروران پرداخت میشود.