کرباسی گفت: با توجه به نقش رسانه ها در جهت دهی افکار عمومی و تبیین شعارهای ابتدای انقلاب می توانیم در راستای احیا و تقویت این هویت ملی قدم های خوبی برداریم.

به‌گزارش خبرنگار ایلنا از زنجان، فاطمه کرباسی امروز چهارشنبه در جمع مدیران نشریات، نمایندگی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری در راستای تبیین برنامه های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه بهمن 57 یادآور بزرگترین انقلاب در طول تاریخ حیات بشری است، گفت: اهمیت این رویداد در این نکته نهفته است که در دهه 70 میلادی جهان شاهد سلطه بلامنازع دو ایدئولوژی سرمایه داری و سوسیالیستی بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با تاکید بر اینکه تمام کشورها تحت تاثیر جنگ سرد خود را مجبور به عضویت در یکی از این جبهه ها می دانستند، ادامه داد: هر چند جمعی از کشورها در تلاش برای بر هم زدن این نظم آهنین و پرهزینه اقدام به تاسیس جنبش عدم تعهد کرده بودند، اما در واقع امر توفیق چندانی به دست نیامده بود.

به گفته وی، بلوک شرق تنها راه رهایی در مقابله با امپریالیسم را در یک انقلاب ماتریالیستی می دانست و در خفا و جلا دین را به عنوان یکی از موانع در این مسیر معرفی می کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این فضای غبارآلود بود که انقلاب اسلامی به عنوان یک خط سوم، تمام محاسبات، تحلیل ها و نظریه ها را بی اعتبار کرد، تصریح کرد: ورود نهاد دین به یک امر سیاسی که تا پیش از آن سابقه نداشت، نشان داد که اسلام برخلاف مسیحیت و سایر ادیان رایج در جهان، توانایی ارائه و اجرای برنامه های لازم برای مدیریت یک جامعه در تمام شئون آن را داراست.

کرباسی افزود: بررسی کلان وضعیت جامعه ایران پس از 40 سال نشان می دهد در پاره ای موارد، یا از آرمان ها، شعارها و مطالبات اولیه ای که بنیان انقلاب اسلامی را تشکیل می دادند، فاصله گرفته ایم و یا در معرفی و شناساندن تاثیرات عمیق آن برای نسل پس از انقلاب که بیش از دوسوم جامعه ایران را تشکیل می دهند، ناتوان بوده ایم .

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه40 سالگی که در فرهنگ ما نشانه پختگی، کارآمدی و بلوغ فکری است، می تواند بهانه ای برای رجوع دوباره به آرمان های انقلاب باشد، تصریح کرد: این امر مستلزم توجه جدی، برنامه ریزی دقیق و همکاری همه جانبه نهادهای دولتی به همراه جلب مشارکت گسترده آحاد جامعه با هر سلیقه ای است.

وی با یادآوری اینکه دو سوم جمعیت کشور را جوانان تشکیل داده است، گفت: از اینرو با توجه به نقش رسانه ها در جهت دهی افکار عمومی و تبیین شعارهای ابتدای انقلاب می توانیم در راستای احیا و تقویت این هویت ملی قدم های خوبی برداریم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بازگشت به این هویت اثرات مثبتی دارد، گفت: بدسلیقگی در پیشبرد افکار عمومی موجب پررنگ جلو شدن برخی از مواردی همچون رفاه اجتماعی شده است؛ علیرغم ضرورت رفاه اجتماعی ولی هجوم دیدگاه های فرهنگی که به زیرکی القا می شود در برخی افراد این شبهه را ایجاد می کند که اگر این نظام شکل نمی گرفت، وضعیت بهتری داشتیم، ولی با تامل در سخنان کسانی که به عنوان نخبگانی که زندگی در ایران قبل از پیروزی انقلاب را تجربه کرده اند می توانیم به مقایسه ای از قبل و پس از انقلاب دست پیدا کنیم.

کرباسی افزود: به عنوان نهاد متولی فرهنگ و هنر، از رسانه های استان درخواست داریم تا در جهت دهی افکار عمومی به شعارها و اهداف اولیه انقلاب فارغ از بحث شعاردهی، واقعیت هایی را به معرض ظهور و بروز برسانند.

به گفته وی، کاهش میزان اعتماد اجتماعی و تکروی در منافع فردی در کشور بر کسی پوشیده نیست، ولی ایران بی تاثیر در معادلات جهانی نیست و این مهم را باید برای عموم مردم تبیین کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.