سید اسماعیل موسوی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس کلیات طرح مطالعات ساماندهی حمل و نقل شهری در شورای ترافیک استان و سپس در شورای اسلامی شهر زنجان با هدف تغییر ساختار خطوط اتوبوسرانی تصویب شده است.
وی اظهار داشت: جزئیات فنی این طرح نیز با حضور معاون عمرانی و شهردار زنجان در شورای فنی ترافیک شهرداری به بحث و بررسی گذاشته شده و با ایجاد زیرساخت های لازم تا پایان سال جاری عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
موسوی افزود: در ساماندهی خطوط حمل و نقل شهری موضوعاتی از قبیل تمرکز زدایی پایانه اتوبوسرانی از هسته مرکزی شهر و توزیع آن در سه نقطه، تغییر در مسیر حرکت اتوبوس ها و پوشش حداکثری حمل و نقل در شهرک های اقماری و مسائل دیگر در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: ساماندهی خطوط حمل و نقل شهری 2 نمود بارز شامل تسهیل در رفت و آمد با وسایل حمل و نقل عمومی بدون قرار گرفتن در ترافیک دارد و از طرفی بخش قابل توجهی از مردم که از وسیله نقلیه عمومی استفاده نمی کنند با ایجاد جذابیت هایی نسبت به آن رغبت بیشتری خواهند داشت.
این مسئول ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده با اجرای این طرح 40 درصد شهروندان زنجانی به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی گرایش خواهند یافت که به نوبه خود اقدامی مهم و اثرگذار بشمار می رود.
موسوی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده و طبق اعلام شهرداری زنجان در مرحله دوم نیز خطوط ویژه دوچرخه سواری در خیابان های سعدی و امام این شهر ایجاد خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شهر زنجان به عنوان مرکز استان 420 هزار نفر جمعیت و سه منطقه شهرداری دارد.
9646/6085
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.