به گزارش ایرنا، سید مرتضی خاتمی روز چهارشنبه در پنجمین جلسه شورای معادن استان زنجان افزود: باید با در پیش گرفتن رویکردی جدید بخشی از درآمدهای معادن برای زیرساخت ها، درمان، بهداشت و محیط زیست مناطق روستایی هزینه شود.
وی اظهار داشت: این شورا باید به سمت اقتصادی شدن و فرآوری های معدنی در استان حرکت کند و مدیران و بهره برداران معادن هم باید به تکالیف اجتماعی که بر عهده آنها است عمل کنند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر دولت هم هرگونه آلایندگی غیرمجاز در معادن مشاهده کرد، با جدیت برخورد و خسارت ناشی را از معدن داران مطالبه کند.
نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید قبول کنیم خیلی در بحث فرآوری مواد خام معدنی اهتمام نداشته ایم و سرمایه گذاری در این بخش هم خیلی از مسائل مربوط به اشتغال استان به ویژه مناطق روستایی همجوار معادن را هموار می کند.
به گزارش ایرنا، 20 معدن غیرفعال در استان زنجان طی سال گذشته فعال سازی شده است و در زمان حاضر 307 واحد معدنی در بخش های فلزی، غیرفلزی و سنگ نما در استان زنجان فعال هستند.
سال گذشته بیش از 180 میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن این استان دریافت شد که این میزان نسبت به 2 سال گذشته 2.5 برابر رشد دارد و این امر نشان دهنده رونق فعالیت معادن در استان است.
بهره برداران معادن هر ساله بابت استخراج، بهره برداری و برداشت هر واحد از ماده یا مواد معدنی مبلغی را که متناسب با پروانه بهره برداری است به نام حقوق دولتی پرداخت می کنند.
وجود 33 نوع ماده معدنی از 70 نوع ماده معدنی شناخته شده در ایران، با ذخیره احتمالی بیش از یک میلیارد تن، از ظرفیت های قابل توجه توان معدنی استان زنجان است.
3216/8068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.