به گزارش ایرنا محمد جوروند روز دوشنبه در نشستی به مناسبت سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان با بیان این که مجموعا 10 فیلم در این جشنواره اکران می شود افزود: سه فیلم خارجی و هفت فیلم ایرانی در این دوره از جشنواره در اهواز روی پرده سینما بهمن اهواز می رود.
وی توضیح داد: در کنار این جشنواره برنامه های جنبی مثل نقد و بررسی فیلم ها، کارگاه عروسک سازی، کارگاه فیلم برداری و عکاسی با موبایل نیز اجرا می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان این که قیمت بلیط هر فیلم در این جشنواره به 70 هزار ریال می رسد توضیح داد: به تعدادی از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد که در مناطق حاشیه ای واقع شده اند بلیط رایگان داده می‌شود تا کودکان مناطق حاشیه ای نیز بتوانند از این جشنواره بهره مند شوند.
وی ادامه داد: انجمن سینمای جوان نیز ورود خوبی در پربایی جشنواره داشته است و امیدواریم این رویداد در حوزه تولید فیلم کودک و نوجوان اتفاق خوبی باشد.
جوروند تصریح کرد: با برپایی این جشنواره شوق و ذوق خوبی میان کودکان و نوجوانان ایجاد می‌شود اما مشروط به اینکه تبلیغات به خوبی صورت گیرد و مردم از این اتفاق مطلع باشند.
وی بیان کرد: همچنین 11 کودک و نوجوان را به عنوان داور جشنواره انتخاب می کنیم تا آثار اکران شده را داروی کنند و یک فیلم به عنوان فیلم برگزیده انتخاب کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان توضیح داد: از مدیران استانی می خواهیم ذهن و نگاهشان بیشتر به هنر معطوف شود چرا که هنرمندان استان و اداره کل فرهگ و ارشاد اسلامی استان پای کار هستند اما امکانات مالی جوابگو نیست.
وی اظهار کرد: با تکمیل پروژه خانه هنرمندان، مشکل مکان انجمن‌های فرهنگی و هنری به عنوان یکی از مشکلات عمده آنها برطرف می‌شود اما نیاز به سلسله اعتبارات فرهنگی کلانی داریم.
جوروند تصریح کرد: کمی پول و اعتبار دست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را بسته برای همین شرمنده هنرمندان می شویم.
وی گفت: از مدیران استانی استدعا دارم از فرهنگ و هنر استان حمایت بیشتری داشته باشند تا جوابگوی نیازمندی های مختلف مردم خوزستان در این حوزه ها باشیم.

***نبود سینمای تخصصی کودک
رییس انجمن سینمای جوان اهواز اظهار داشت: سینمای کودک به شکل تخصصی نداریم اما در میان هنرمندان خوزستانی هستند کسانی که در زمینه کودک و نوجوان کارهای کوتاهی را تولید کرده باشند.
حمید آل حمودی بیان کرد: در حوزه انیمیشن 12 نفر از جوانان مستعد و باسوادی که فارغ التحصیل رشته انیمیشن هستند شناسایی شده اند و واحد انیمیشن انجمن سینمای جوان اهواز به زودی راه اندازی می شود.
وی با تاکید بر اهمیت سینمای کودک و نوجوان بیان کرد: در کشورهای توسعه یافته هر کدام از کمپانی هایی تولید کننده فیلم کودک به اندازه یک وزارت خانه هستنند.
رییس انجمن سینمای جوان اهواز ادامه داد: سینمای کودک؛ سینمای پرورش نسل آینده است اگر توجه به سینمای کودک بیشتر شود درواقع توجه به آینده و آینده‌سازان کشور شده است.
وی ادامه داد: پتانسل خوزستان برای برگزاری جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان وجود دارد.

***سینمای استاندارد کودک در ایران نداریم
مسئول سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بیان کرد: استانداهای جهانی برای سینمای کودک در ایران وجود ندارد.
سید امین سپهریان توضیح داد: سینمای کودک و نوجوان فقط پخش فیلم کودک و نوجوان نیست بلکه باید امکانات آن نیز فراهم شود تا مخاطب جذب این سینما شود.
وی با بیان این که این جشنواره پس از هشت سال مجددا در اهواز برگزار می شود افزود: با برگزاری این جشنواره در اهواز جریان فیلم کودک و استقبال از سینمای کودک تقویت می‌ شود.

***جدول پخش جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان
شنبه دهم شهریور فیلم 'وای آمپول' ساعت 18 و فیلم 'قهرمان کوچک'(بلژیک) در ساعت 20 روی پرده سینما می رود.
در دومین روز جشنواره فیلم 'آهوی پیشونی سفید' و 'لالا کن' به ترتیب در ساعت 18 و 20 اکران می شوند.
در روز سوم جشنواره نیز فیلم های 'سیمین' و 'پرنسس طلسم شده'(روسیه) پخش می شوند.
همچنین در روزهای سیزدهم شهریور فیلم 'سوم شخص غایب' و ' تپلی' در ساعت 18 و 20 در سینما بهمن روی پرده می روند.
و در اختتامیه این جشنواره که روز 14 شهریور برگزار می شود 2 فیلم 'ال کلاسیکو' (ایتالیا) و دوج اکران می شوند.
به گزارش ایرنا اصفهان میزبان جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان است و همزمان با این استان در شهر اهواز نیز 10 فیلم از 80 فیلم شرکت داده شده در جشنواره به نمایش درمی آید.
این جشنواره آخرین بار سال 91 در شهر اهواز برپا شده بود.
در پایان این نشست از پوستز جشنواره رونمایی شد.
7164/6064
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.