فرهاد صفدری شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعداد زیادی از آنها در زمان تعیین شده اقدام به رفع نقص کردند و با استخرهایی که در زمان تعیین شده رفع نقص نکنند برخوردهای قانونی لازم از جمله پلمپ محل صورت می گیرد.
وی افزود : در حال حاضر 50 استخر زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خوزستان فعال است که در تمام طول سال مورد نظارت بازرسان بهداشت محیط قرار می گیرند و با شروع فصل گرما، نظارت ها تشدید می شود.
صفدری ادامه داد : از ابتدای سال تا کنون، 183 مورد آزمون میکروبی و شیمیایی از این استخرها انجام شده که در 80 درصد آزمون ها، سلامت آب تایید شده است.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان برای استفاده از استخربه مردم توصیه کرد: با وجود نظارت های بهداشتی بر شرایط استخرها، مردم در صورت مشاهده هر گونه مشکل بهداشتی، با شماره 190 سامانه دریافت شکایات بهداشتی تماس حاصل کنند.
وی گفت: به شناگران توصیه می شود که در صورت داشتن آلرژی های پوستی و چشمی و حساسیت به میزان کلر آب، اگر آب استخر غیر تمیز و میزان کار بالا باشد از شنا کردن خودداری کنند.
صفدری اضافه کرد : از جمله مشکلات در استخرها، تماس حوله های خیس و لباس ها با سطوح رختکن است که اگر محل از نظر گندزدایی مناسب نباشد باعث انتقال بیماری های پوستی می شود بنابراین شناگران باید بهداشت فردی را رعایت کنند و حداقل تماس لباس های آنها و حوله ها با سطوح رختکن ایجاد شود.
مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: استفاده از حوله شخصی و عینک برای افراد با حساسیت های شخصی و همچنین اطمینان از آب شرب سالم در استخرها اهمیت دارد.
وی ادامه داد: در استفاده از جکوزی باید توجه داشته باشیم کلر حوضچه جکوزی بوی زننده نداشته باشد و آب از نظر ظاهری تمیز باشد.
صفدری افزود: افراد با حساسیت های پوستی در مراجعه به سونا از زیرانداز مناسب برای جلوگیری از تماس مستقیم با سطوح گرم و مرطوب استفاده شود.
/6002/3004
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.