شهر اهواز با مشکلات عدیده ای از جمله ریزگرد ها، آلاینده ها، گرمای بالای 50 درجه در تابستان، کمبود بارش باران و بسیاری از مشکلات دیگر روبرو است که برای جبران این مشکلات برای آسان و مفرح نمودن زندگی مردم در این شهر لازم است که حداقل مکان ها و فضاهای تفریحی، ورزشی و یا مکان ها و وسایل بازی برای کودکان در نظر گرفته شود.
زمانی ساحل رودخانه کارون که از وسط شهر اهواز عبور می کند مکانی برای تفریح مردم این دیار بود که با خشک شدن این رودخانه و با بوی متعفنی که ازرودخانه کارون در ساحل آن به مشام می رسد میل و رغبتی را برای مردم اهواز برای گذارندن اوقات خود در کنار این رودخانه باقی نگذاشته است.
کودکان بیشتر از هر قشر دیگر در جامعه نیاز به بازی و تفریح دارند که متاسفانه وسایل بازی برای این گروه سنی در سطح شهراهواز قرار داده نشده است.
مردم اهواز به دلیل نداشتن مکان های تفریحی بیشتر خانه نشین هستند که این مورد می تواند بر میزان افسردگی و گسترش بیماری روحی و روانی تاثیر گذار باشد.
اهواز به عنوان مرکز استان خوزستان با اینگونه کمبودها روبرو است و سایر شهرستان های استان نیز وضعیتی بدتر دارند به گونه ای که طبق آمار اعلام شده از سوی مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان در سال 96، بیش از چهار هزار و 900 نفر در سراسر خوزستان اقدام به خودکشی کردند که 240 مورد آن منجر به فوت فرد شد؛ در این میان با توجه به جمعیت شهرها، ایذه با 30 خودکشی منجر به فوت و حدود 600 اقدام به خودکشی دارای بیشترین آمار است.
ترویج اقدام به خودکشی، افزایش افسردگی در جامعه علاوه بر اینکه از وضعیت اقتصادی نشات می گیرد نبود وسایل و مکان های تفریحی نیز می تواند تاثیر گذار باشد.
نبود مبلمان شهری مناسب، نبود پارک به ویژه پارک های محله ای و یا حتی فضای سبز مناسب در سطح شهر اهواز هیچ امکانی را برای شهروندان اهوازی برای تفریح و گذاراندن اوقات فراغت ان ها فراهم نکرده است.
از 6 سال گذشته ساخت 2 پارک بانوان در شهر اهواز کلید خورد اما هنوز این پروژه به پایان نرسیده است و بانوان این شهر امکان استفاده از این پارک ها را ندارند.
اداره کل استاندارد خوزستان بسیاری از وسایل ورزشی و یا بازی که در برخی از نقاط شهر نصب شده است را نا ایمن و غیر اصولی دانست که می تواند خطراتی را برای مردم به همراه داشته باشد.
زمین های خشک و بدون فضای سبز بسیاری در سطح شهر دیده می شود که با کوچکترین وزش باد باعث بروز گرد و غباری شدید می شوند.
برخی پارک های محله ای که در گذشته امکان استفاده از آن ها وجود داشت تبدیل به بیابان شده اند برخی از این پارک ها مثل پارک محله ای که در ابتدای کوی مهدیس توسط یکی از شهروندان اهوازی برای استفاده مردم وقف شده بود به دلیل عدم رسیدگی تبدیل به بیابان شده است.
با آمارهای خطرناکی که از افزایش میزان خودکشی و افسردگی مردم اهواز اعلام شده است وقت آن رسیده که شهرداری به عنوان یک نهاد فرهنگی و مسئول زیبا سازی شهربه فکر فراهم کردن زمینه شادی و نشاط برای مردم این شهر باشد.
خبرنگار اهواز
7158
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.