به گزارش خبرنگار ایرنا مجتبی جوانبخت روز چهارشنبه در همایش تحول دیجیتال، ضرورتی برای اصلاح ساختارها و نهادها در سالن اجتماعات فرمانداری دزفول افزود:همزمان با دهه فجر امسال یکهزارو 246شهر کشور به شبکه اینترنت 'تری جی' و 'فور جی'متصل شدند که امیدواریم این اینترنت پرسرعت موبایل در روستاها نیز فعال شود.
وی افزود:نقشه 64 هزار روستای کشور تهیه و مشخص شده کدام روستاها سرویس ارتباطی ندارد که امیدواریم با تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شکاف دیجیتالی در بین روستاها جبران شود.
دستیار وزیر در امور جوانان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به تحول اقتصاد دیجیتالی در کشور اشاره کرد وافزود:در آینده بسیاری از ارتباطات و صنایع روستایی ،حکمرانی و تراکنش ها درکشور دچار تحول می شود و مدیریت بر اساس مدیریت ارتباطات اداره می شود لذا باید فرهنگ تفکر را در کشور نهادینه کرد.
دستیار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان داشت:کشور ایران از نظر شاخص های خلاقیت رتبه خوبی در جهان دارد و رتبه چهارم دنیا در تربیت مهندس متعلق به ایران است ولی در عرصه اقتصاد حرفی برای گفتن نداریم.
وی با بیان اینکه در ابتدا باید ذهنیت و نگرش ها در عرصه دیجیتال تغییر یابند اظهار کرد :اینکه برای پرورش ماهی اخذ 52 مجوز نیاز است نشان می دهد هنوز خیلی باید در عرصه فناوری اطلاعات تلاش کنیم.
جوانبخت جوان گرایی را از ضرورت های جامعه دانست و گفت:با حضور یک وزیر جوان در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سن مدیران منصوب در این وزارتخانه از میانگین 55 سال به 45 سال کاهش یافته است .

**ارائه پیام رسان بومی نیازمند قانون است
مشاور وزیر ارتباطات اضافه کرد:در یکماه اخیر هجمه های زیادی در خصوص پیام رسان بومی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد شد در حالی که ارائه پیام رسان بومی و دیگر خدمات ارتباطی باید در راستای قانون باشد.
وی تلگرام را یک سیستم پیام رسان ضعیف دانست و گفت:متاسفانه اجحافی که در حق رسانه ها در زمینه اطلاعرسانی شده بر دوش پیام رسان ها افتاده که غیرحرفه ای است.
جوانبخت همچنین به اجرای شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و گفت:برای اجرای این شبکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه زیرساخت ها فعال است ضمن اینکه در حمایت از دانشجویان از ایده تا تجاری سازی با دانشجویان همکاری می شود ولی دانشگاه ها باید دانشجویان را برای ورود به بازار توانمند سازند.
رئیس مرکز برنامه ریزی وتوسعه فناوری اطلاعات استانداری خوزستان نیز گفت:پیش از این نرم افزارهایی که برای دولت الکترونیک طراحی می شد به نوعی به نفع دولت طراحی می شد و رضایت عمومی را در پی نداشت که در برنامه های جدید به مردم نیز توجه شده است.
محسن سزاری افزود:متاسفانه بروکراسی وقوانین حاکم بر سازمان ها آمادگی لازم برای تحول دیجیتال را ندارند و کارمندان دولتی بعضا با تفکر وظیفه گرایی خدمت می کنند درحالی که اهداف سازمان ها باید مدنظر باشد.
وی راه نجات سازمان ها از بروکراسی پیچیده فناوری اطلاعات را آمادگی مدیران و تغییر نگرش آنها دانست و افزود:در حال حاضر فروش اینترنتی محصولات رو به رشد است که بازاریان باید خود را با آن وفق دهند.
خانم اسماعیلی مشاور استاندار خوزستان در فناوری اطلاعات وارتباطات نیز گفت: شکل درآمدزایی و اقتصاد دچار تحول شده و در مرزهای فیزیکی وجغرافیایی نمی گنجد لذا باید از این امر به عنوان یک فرصت استفاده کرد.
وی افزود:در خوزستان حمایت از کسب وکارهای مجازی در دستور کار است و
کارگروهی تحت عنوان توسعه کسب و کارهای الکترونیک تشکیل شده که می تواند در اشتغالزایی در زمینه صنعت ،کشاورزی و انرژی موثر باشد.
وی همچنین به اجرای پروژه پنجره واحد سرمایه گذاری و پنجره ارائه خدمات در خوزستان اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد با انتساب مشاور فرماندار دزفول در زمینه فناوری اطلاعات شاهد فعالیت بیشتر دانشجویان در این زمینه باشیم.
سرپرست فرمانداری دزفول نیز در این همایش ارائه خدمات مخابراتی در مناطق محروم این شهرستان را خواستار شد و گفت:دزفول با تمام پتانسیل ها و ظرفیت های ناشناخته از نظر زیرساخت های مخابراتی در مناطق محروم وصعب العبور محروم است بطوریکه در مواردی ضعف زیر ساخت های مخابراتی در این مناطق دور افتاده به مرگ اهالی منجر شده است.
امیر عیسی زاده تامین پوشش مخابراتی را نیاز ابتدایی وضروری روستاهای این شهرستان دانست وخواستار حل این مشکل با همکاری وزارت ارتباطات شد.
دراین همایش عبدالرحیم معزی بعنوان مشاور فرماندار در فناوری ارتباطات واطلاعات منصوب شد.
7278/6068
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.