حمیدرضا ثابت نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در اهواز افزود: این تسهیلات ارزان قیمت توسط صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین در اختیار متقاضیان کارآفرینی و جوانان جویای کار که گواهی نامه مهارت فنی و شغلی داشته باشند قرار می گیرد.
وی گفت: این تسهیلات مالی ، کارآفرینان و نیروهای ماهر فنی را قادر می سازد که وارد بازار کار شوند و در چرخه بهبود کسب و کار قرار گیرند.
ثابت نژاد، با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای تنها بسترساز و تسهیل کننده اشتغال است نه ایجاد اشتغال ، افزود: اداره های آموزش فنی و حرفه ای و آموزشگاه های خصوصی رسمی که مجوز فعالیت قانونی دارند آماده هستند همه نیروهای جویای کار که فاقد مهارت های لازم برای ورود به بازار کار هستند را آموزش دهند.
معاون پژوهشی ، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در ادامه گفت:همه کسانی که به روش های مختلف از جمله استاد - شاگردی و شرکت در دوره های فنی و کاربردی ، توانمندی مهارتی پیدا می کنند در نهایت جذب بازار کار می شوند.
ثابت نژاد، یکی از راه های غلبه بر چالش بیکاری را همگانی کردن آموزش های فنی و حرفه ای برای جوانان جویای کار و ترغیب آنان به دریافت آموزش های فنی و مهارتی بیان کرد و افزود:صنایع و واحدهای تولیدی باید نیازهای مهارتی خود را اعلام کنند تا نسبت به تامین و تربیت نیروی انسانی ماهر مورد نیاز اقدام شود.
وی گفت: در همه جای دنیا ، نیازهای فنی و مهارتی از مراکز معتبر و اداره های کاریابی تامین می شود و نیروها پس از کسب مهارت فنی و شغلی وارد بازار کار می شوند.
ثابت نژاد بیان کرد: اشتغال به کار نیروهای فنی و ماهر در بازار کار، نیازهای جدید چرخه کسب و کار به وجود می آورد ضمن آنکه میزان بهره وری و ارزش افزوده را افزایش می دهد.
بر اساس آمار ، نرخ بیکاری در استان خوزستان 12.6درصد است که بیش از میانگین نرخ بیکاری در کشور است.
بیشتر بیکاران و افراد جویای کار در خوزستان دارای تحصیلات دانشگاهی بوده ولی فاقد مهارت شغلی و فنی هستند.
6065/ 6037
خبرنگار: محمدرضا بنوره ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.