به گزارش ایرنا کیامرث حاجی زاده دوشنبه در جلسه اضطراری تامین آب محصولات کشاورزی شادگان در اداره کل مدیریت بحران استان گفت: درحال حاضر مساله تامین آب برای اراضی کشاورزی خوزستان به یک بحران تبدیل شده درحالی که رسیدگی به این مورد در شمول وظایف ذاتی اداره کل مدیریت بحران نیست.
حاجی زاده یادآورشد: قرار است حدود 35 متر مکعب آب بر ثانیه از بالادست رهاسازی شود که 25 مترمکعب آن برای شادگان و مابقی برای رامشیر خواهد بود، فرمانداران باید به نوعی مدیریت کنند که در این مدت هیچگونه برداشت آبی از سایر نقاط صورت نگیرد تا آب به زمینهای کشاورزی این دو شهرستان برسد.
وی ادامه داد: لازم است معاونان جهادکشاورزی و سازمان آب و برق خوزستان تا حل کامل معضل تامین آب اراضی شهرستان های شادگان، رامهرمز، بهبهان، رامشیر و ماهشهر در این منطقه مستقر شوند.
حاجی زاده در بخشی دیگر از سخنانش گفت: باوجود تاکید بر مشکل آب در این دو حوضه نمایندگان مجلس، فرمانداران و مسئولان جهادکشاورزی اصرار بر افزایش سطح زیر کشت محصولات داشتند.
وی افزود: مسئولان جهادکشاورزی باید در کل کشاورزان را نسبت به تغییر الگوی کشت قانع کنند، از سویی دیگر شاهد هستیم که هر روز بین سازمان آب و برق خوزستان و جهادکشاورزی فاصله بیشتری ایجاد می شود.
به گزارش ایرنا، شنبه این هفته نیز ستاد بحران و رسیدگی به مشکلات کشاورزان حوضه زهره و مارون در استانداری خوزستان تشکیل جلسه داد.
شهرستان شادگان در جنوب خوزستان در انتهای حوضه رودخانه مارون- جراحی و شهرستان هندیجان در جنوب استان در انتهای حوضه رودخانه زهره قرار دارند. این 2 شهرستان که از مراکز کشاورزی قدیم و از تولیدکنندگان عمده محصولات در خوزستان هستند، در سال های گذشته با تنش آبی روبه رو بوده اند.
6002 خبرنگار: ندا رضاپور**انتشار: کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.