محمدصادق کریمی کیا روز چهارشنبه در آیین افتتاح نخستین دفتر تسهیل گری شهرستان اهواز در منطقه علی آباد اظهار کرد: دفاتر تسهیل گری در مناطق محروم ایجاد می شود ،این دفاتر متولی رسمی پیگیری امور و مشکلات کل منطقه خواهند بود و رسیدگی به مشکلات در تمام حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، عمرانی و کاربردی و مسائلی نظیر کودکان بازمانده از تحصیل، ناامنی غذایی، یا اشتغال اهالی را بر عهده دارند.
وی افزود: هدف این است که بتوانیم با یک رویکرد نو و با مشارکت شهروندان این مناطق در جهت ارتقای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی این مناطق گام برداریم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان از امضای تفاهم نامه با اداره کل فنی و حرفه ای و دانشگاه خبر داد و گفت: این تفاهم نامه در راستای افزایش مهارت آموزی متقاضیان شغل در منطقه و رفع مشکلات و معضلات اجتماعی و اقتصادی این مناطق امضا می شود.
کریمی کیا بیان کرد: در یک ماه آینده پنج دفتر تسهیل گری دیگر در پنج منطقه اهواز افتتاح می شود که از ظرفیت مددکاران انجمن اجتماعی و خدمات حوزه اجتماعی در این دفاتر استفاده خواهد شد.

**دفتر تسهیل گری رابط مردم و سیستم های اجرایی مدیریتی
مشاور طرح دفتر تسهیل گری گری منطقه علی آباد نیز دراین برنامه عنوان کرد: این منطقه به لحاظ محرومیت از برخی شاخص ها، جزو حاشیه حساب می شود و بنابراین نیازمند توجه بیشتر برای رفع مشکلات است.
وی هدف از ایجاد این دفتر را ایجاد پل ارتباطی بین مردم و سیستم های اجرایی مدیریتی خواند و گفت: با راه اندازی این دفتر می توانیم ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و کالبدی را در کنار هم به پیش ببریم و علاوه بر توجه به وضعیت ظاهری منطقه، به ابعاد دیگر نیز توجه داشته باشیم.
حسن رضا پیروانی تشکیل گروه های مجازی، امضای تفاهم نامه با اداره کل فنی و حرفه ای و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی را از جمله اقدامات این دفتر بیان کرد و افزود: با شناسایی افراد در گام نخست، تلاش می شود تا بحث آموزش را عملی کنیم و .وی ادامه داد: با تشکیل گروه های متمرکز و شناسایی نیازهای جامعه محلی سیاست های کاری را در چارچوب سیاست های سازمان یا مدیریت شهری تبیین می کنیم .
منطقه علی آباد یکی از مناطق حاشیه شهر اهواز است که پنج هزار نفر (بالغ بر هزار خانوار) جمعیت دارد.
این منطقه با محدوده 50 هکتاری در ضلع شمالی فرودگاه اهواز واقع شده و با مشکلاتی نظیر نبود زیرساخت‌های شهری، آسفالت خیابان‌ها و شبکه‌های آب و فاضلاب و محرومیت‌های عمده مواجه است.
ملاشیه، عین دو، علی آباد و خبینه پیش از این به عنوان مناطق روستایی و حاشیه اهواز تلقی می شدند که شهرداری اهواز به سختی خدمات رسانی به آن ها را تقبل کرده بود و این مساله نارضایتی شدید ساکنان این مناطق را در پی داشت.
اسفند 95 الحاق این منطقه در کنار ملاشیه، خیبینه و عین دو به شهر اهواز تصویب شد.
امسال برای نخستین بار در شورای اجتماعی کشور مصوباتی برای برخی مناطق کم برخوردار اهواز تصویب شد که بر اساس آن اعتباراتی به برخی از نقاط محروم شهر از جمله منبع آب و علی آباد تعلق گرفت.
/6002 سپیده اسکندری**انتشار: کبری آقازری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.